Muti
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
- Reaksiyon skoru
- 1,777
Çöktü herkesKonu 10dk önce açılmadımı ne ara bitti?
Çöktü herkesKonu 10dk önce açılmadımı ne ara bitti?
Konu 10dk önce açıldı ama herked beklediği için aldıKonu 10dk önce açılmadımı ne ara bitti?
Ben aldım ama belki ortaklaşa biriniz ile kullanabilirim çok istiyorsanız. Derslerim var o sırada ben çalışırken siz oynarsınız yaparız bir şeyler yani
6mbps internette oynanabiliyor mu ki ?Kodu alanlardan biri benle gameplus hesabını paylaşabilir mi sadece gece 2 3 gibi girerim söz PC de MC bile kasıyor zaten bı tek watch dog 2 fortnite var onlarda ücretsiz diye internetim de iyi değil geceleri azıcık idare edicei kadar çekiyor lütfen.
Bennn bennBen aldım ama belki ortaklaşa biriniz ile kullanabilirim çok istiyorsanız. Derslerim var o sırada ben çalışırken siz oynarsınız yaparız bir şeyler ya
Çöktü herkes
Neyse sağlık olsun. Ekran kartı stoklarını beklemeye devam edeceğiz demek ki.Konu 10dk önce açıldı ama herked beklediği için aldı
kayıt yaptım kodu nasıl kullanacağımBulut Tabanlı Oyun Platformu - GeForce NOW powered by GAME+
GAME+ ile GeForce NOW'ın Türkiye sunucuları üzerinden şimdiye kadarki en iyi bulut oyun deneyimine katılmaya var mısın? Detaylar için tıklayın!gameplus.com.tr
Kankam pc kötü alıpta alamayan bir tek sen değilsin yapcak bir şey yokbi heyecanla girdim hepsini kullanılmış pc acayip kötü deneyeyim dedim ama şans yok ki
o kadar etiketledim alamadın mı .dKonunun açılmasıyla birlikte bitiyor arkadaş ya![]()