Steam giriş bilgilerini kopyalama

Vaveila

80+
Reaksiyon skoru
0
Merhaba, yeni bir sistem aldım. Steam falan kurulu geldi ama giriş yapamıyorum internetim olmadığı için. Eski bilgisayarımdaki steamden herhangi bir dosya kopyalayıp yeni sisteme atsam giriş yapma şansım var mıdır? Demek istediğim giriş bilgilerini kaydeden bir dosya varsa onu yeni sisteme atmak istiyorum ki tanısın beni

Merhaba, yeni bir sistem aldım. Steam falan kurulu geldi ama giriş yapamıyorum internetim olmadığı için. Eski bilgisayarımdaki steamden herhangi bir dosya kopyalayıp yeni sisteme atsam giriş yapma şansım var mıdır? Demek istediğim giriş bilgilerini kaydeden bir dosya varsa onu yeni sisteme atmak istiyorum ki tanısın beni
Bildiğim kadarıyla böyle bir durum yok

Başka bilgisayardan bir şekilde oyun yedeklenip aktarılabiliyor sanırım ama yine de sadece indirmiş olursunuz. Steam hesabınızla giriş yapıp oyuna sahip olduğunuzu steame doğrulatmadıkça oyunu başlatmanıza izin vermez.

Sanmıyorum

Belki windows, steam ve oyun aynı diske kuruluysa depolama cihazını direkt yeni sisteme takıp oynayabilirsin ama öyle de driver yüklemen gerekir.

Geri