Fps oyunlarında klavye çok önemli mi ?

Muhammed100192

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
489
Genelde cs , valo oynuyorum ara sıra da hikayeli oyunlar oynuyorum. Mouse um iyi yeterli ama klavyem rampage in eski modellerinden 80 100 tl lik bi klavye kbr66 herhalde 1 2 sene oldu alalı . Mekanik klavyeler fps oyunlarında çok etki ediyor mu ? Yoksa normal bi klavye de yeter mi ? Hani pc alırken de diyolar ya düşük fps alırsın ama oynatır . Öyle değil iyi oynatması lazım . çok konuştum .)
Kısacası klavye oynayışımı çok etkiler mi ve switch ler hakkında kısa bilgi , birde max 400tl klavye önerirseniz sevinirim

Tabi etkiler. Ama fare klavyeden daha önemli.

Ben çok kafaya takmıyorum oynarken, 50 TL'lik Preo mouse ile oynadım hep. Ama önemli bir parça.

lol oynuyorsan iyi bir klavye al

Mekanik klavyelerin tepkime süreleri daha iyi olduğu için etkileyecektir fakat çok bir fark yaratmaz

Etkiler, ama çok değil

Genelde cs , valo oynuyorum ara sıra da hikayeli oyunlar oynuyorum. Mouse um iyi yeterli ama klavyem rampage in eski modellerinden 80 100 TL lik bi klavye kbr66 herhalde 1 2 sene oldu alalı . Mekanik klavyeler fps oyunlarında çok etki ediyor mu ? Yoksa normal bi klavye de yeter mi ? Hani pc alırken de diyolar ya düşük fps alırsın ama oynatır . Öyle değil iyi oynatması lazım . çok konuştum .)
Kısacası klavye oynayışımı çok etkiler mi ve switch ler hakkında kısa bilgi , birde max 400tl klavye önerirseniz sevinirim
Etkilemez bence bende mekanik bir klavye ve 8 yıllık eski bir normal klavye var yarıs oyunları dısında hiç bir şey farketmiyor benim için.(Yarış oyunlarında mekanik ile daha zevkli geliyor yoksa o da aynı bence)

Genelde cs , valo oynuyorum ara sıra da hikayeli oyunlar oynuyorum. Mouse um iyi yeterli ama klavyem rampage in eski modellerinden 80 100 TL lik bi klavye kbr66 herhalde 1 2 sene oldu alalı . Mekanik klavyeler fps oyunlarında çok etki ediyor mu ? Yoksa normal bi klavye de yeter mi ? Hani pc alırken de diyolar ya düşük fps alırsın ama oynatır . Öyle değil iyi oynatması lazım . çok konuştum .)
tabi ama mouse ve monitör daha onmli birde pc

Etki eder tabi. switchlerin santinewton du galiba ölçü birimi tuşa basma gücü vardır. Mesela blue switch bastıgında basılı tutulur ama red switch teper geri. Fps oyuncusuysan blue öneririm ama cok gürültülüdür

Etki eder tabi. switchlerin santinewton du galiba ölçü birimi tuşa basma gücü vardır. Mesela blue switch bastıgında basılı tutulur ama red switch teper geri. Fps oyuncusuysan blue öneririm ama cok gürültülüdür
Gürültü çok rahatsız eder mi mesela geceleri 2 3 metre ötedeki odada ailem uyuyor rahatsız olmasınlar boşa
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Gürültü çok rahatsız eder mi mesela geceleri 2 3 metre ötedeki odada ailem uyuyor rahatsız olmasınlar boşa
İkimizin de kapısı kapalı bu arada gider mi

tabi ama mouse ve monitör daha onmli birde pc
Mouse : logitech g203 lightsync , monitör aoc 24g2u 144hz , kulaklık razer kraken te , klavte rampage kbr66 bi klavye kötü kaldı diye dedim de çok etkilemiyosa gerek yok

lol oynuyorsan iyi bir klavye al
Yok yazdığım gibi cs , valorant ozsman gerek yok diyosun yani teşekkürler

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,712
Üyeler
192,777
Son üye
salih4146