Sıkıntı çıkarmazmıBu ping yuksek degil ki benimki 55
Sikinti cikarmaz
Max 40ping lazım ben 4 ping ile rahat a oynayabiliyorumArkadaşlar geforce now için internet hızı ektedir fakat upload dowland iyi olmasına rağmen ping yüksek sıkıntı çıkarırmı?
Fps oyunlarında sıkıntı yaşıyor musunSıkıntı çıkarmazmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Max 40ping lazım ben 4 ping ile rahat a oynayabiliyorum
Kardesim pingden cok download hizi onemlidir pingi 28 bu arada hasta misinSıkıntı çıkarmazmı
Demişsinki bende 55 ping var sıkıntı çıkarmıyor?Kardesim pingden cok download hizi onemlidir pingi 28 bu arada hasta misin
Ben yabancı serverlarda denedim fps oyunlarında hissedilebilir bir gecikme var mousedeFps oyunlarında sıkıntı yaşıyor musun
Henuz denemedim fakat eu serverinda 150 pingle oynuyordum biraz gecikmeliDemişsinki bende 55 ping var sıkıntı çıkarmıyor?
Demişsinki bende 55 ping var sıkıntı çıkarmıyor?
Ben yabancı serverlarda denedim fps oyunlarında hissedilebilir bir gecikme var mous
Demişsinki bende 55 ping var sıkıntı çıkarmıyor?
Ben yabancı serverlarda denedim fps oyunlarında hissedilebilir bir gecikme var mousede
80 ping sonrasi sikinti cikarirDemişsinki bende 55 ping var sıkıntı çıkarmıyor?
Denedinmi? Ben denedim fps oyunlarında hissedilebilir bir fark var?80 ping sonrasi sikinti cikarir
15 mart 'da gelecek tr sunucusuDonanım arşivindeki videoda tr de ki sunucu ile yurtdışındaki arasında bayağı fark vardı fakat deneyimleme şansım olmadı
Denemedim istersen hesabi ozelden at deneyeyimDenedinmi? Ben denedim fps oyunlarında hissedilebilir bir fark var?
Sence öyle bir şey yaparmıyım ve denemeden bir daha kimseyle tartışmaya girmeDenemedim istersen hesabi ozelden at deneyeyim