Rog Strix 1650 Super vs MSİ 1660 Super ventus XS OC

Hayır, öncelikle ürünleri kutusuz gönderdi, 2. el mi değil mi bilmiyorum bile. İnventustan toplamıştım çok bi ilgi de görmedim. Unlostun anlaştıklarına güvenme zaten pahalı da
İnventus firması köklü 20 yıllık bir firma bu tür hareketlerde bulunacağını zannetmiyorum.Bu fiyata buna benzer sistem öneriniz varsa atabilirsiniz ekran kartı XFX Zotac vs olmamak şartı ile =)
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

1660s 1650s e göre daha güçlü aslında sonuç belli:) gerisine karışmıyorum sana bırakıyorum ama psuyu da kaliteli bir şey al ömürlük olsun
Değerli yorumların için teşekkür ediyorum.

Peki aynı özelliklere sahip sistemleri atmanı merakla bekliyorum

İnventus firması köklü 20 yıllık bir firma bu tür hareketlerde bulunacağını zannetmiyorum.Bu fiyata buna benzer sistem öneriniz varsa atabilirsiniz ekran kartı XFX Zotac vs olmamak şartı ile =)

Değerli yorumların için teşekkür ediyorum.

Peki aynı özelliklere sahip sistemleri atmanı merakla bekliyorum
Bütçe ne?

Ssd yi ayrı siteden Patriot Burst al.

fiyatı ssd ekleyince 6800 oluyor. Ve ekran kartı Palit diğer tarafta ise msi başka bişey dememe gerek yoktur galiba :)

Hayır, öncelikle ürünleri kutusuz gönderdi, 2. el mi değil mi bilmiyorum bile. İnventustan toplamıştım çok bi ilgi de görmedim. Unlostun anlaştıklarına güvenme zaten pahalı da
Ürünleri 2 yıl garantili yolluyor zaten ikinci el olsa ürün 2 yıl garantili olmaz =)

Son düzenleme:
fiyatı ssd ekleyince 6800 oluyor. Ve ekran kartı Palit diğer tarafta ise msi başka bişey dememe gerek yoktur galiba :)

Ürünleri 2 yıl garantili yolluyor zaten ikinci el olsa ürün 2 yıl garantili olmaz =)
kutu göndermeme olayında sence neden göndermiyolar evde yer kaplamasın diye mi? :D Ben bi bit yeniği ararım

SSD yi A2000 yap.
Ekran kartını MSI 1660 SUPER yap.
Kasayı Vento yap.
Al.

Araçta kaplayacağı yerden tasarruf ekstra karton vs gibi şeyleri kısmak için =) Bunlar lojistikteki yenilikler ;)
Aynı insanların dine bağnaz şekilde inanması gibi inanmışsın. İnventusinizm mi ?

Geri