Yiğit Beren
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,785
9.sınıfım online dersten bi halt anladıım yok okula sadece 2 gün gittim kapandı çoğu konuyu anlamadım ve sınava giricem :/
Aynen öyle 10. sınıfım ve sadece biraz bilgim var9.sınıfım online dersten bi halt anladıım yok okula sadece 2 gün gittim kapandı çoğu konuyu anlamadım ve sınava giricem :/
En öncelikle açılması dışında bir bilgi yok sanırımArkadaşlar 8.siniflar için bir açıklama varmı?(sınıf grubu olduğu icin ortaokul yazmadim sadece 8 lere özel açıklanır sınav grubu olduğu için)
benim arkadaşım tam 50yle geçti o da yalvararakla sen ne diyon ya birebir 4 sene okuduğum arkadaşım tüm sınavlardan 30 40 alarak performans ders içi notlarını şişirerek geçiriyorlar şimdi bana bu her lisede böyle değil deme.
malesef değil kardeşimEvet sınavlar geldi lise için ve uzaktan olan eğitimin yüz yüze sınavına gideceğiz maalesef derslere de hiç girmedim kendim çalıştım , sizce bu sene kalma olur mu buyrun sohbet edelim
Evet öyle oldumalesef değil kardeşim
üşengeçliğine malesef demen hata olur
derse giricektin
bu arada ben rahatım olduk biz![]()
Aaa iyi mantıkaçık liseye geçin 2 sinav online olucak ben biraz araştırdım bu dönem degil bidahaki dönem girebiliyoruz
Her lisede öyle değil. Lise 2 de 2 kez kaldım atıldım.la sen ne diyon ya birebir 4 sene okuduğum arkadaşım tüm sınavlardan 30 40 alarak performans ders içi notlarını şişirerek geçiriyorlar şimdi bana bu her lisede böyle değil deme.
lisede kalmak imkansız gibi bir şey![]()
Sizin okul farklı reis. Bizim hocalar sözlü notunu sınav notuyla aynı veriyor neredeyse.la sen ne diyon ya birebir 4 sene okuduğum arkadaşım tüm sınavlardan 30 40 alarak performans ders içi notlarını şişirerek geçiriyorlar şimdi bana bu her lisede böyle değil deme.