Vakit Geldi Yine , Okullar ..

9.sınıfım online dersten bi halt anladıım yok okula sadece 2 gün gittim kapandı çoğu konuyu anlamadım ve sınava giricem :/

Arkadaşlar 8.siniflar için bir açıklama varmı?(sınıf grubu olduğu icin ortaokul yazmadim sadece 8 lere özel açıklanır sınav grubu olduğu için)

öğretmenim böğün canlı ders var. mi.
ebaya.girdim.sonra.zomzoma.girdim.giril.medi.

9.sınıfım online dersten bi halt anladıım yok okula sadece 2 gün gittim kapandı çoğu konuyu anlamadım ve sınava giricem :/
Aynen öyle 10. sınıfım ve sadece biraz bilgim var
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar 8.siniflar için bir açıklama varmı?(sınıf grubu olduğu icin ortaokul yazmadim sadece 8 lere özel açıklanır sınav grubu olduğu için)
En öncelikle açılması dışında bir bilgi yok sanırım

Derslerden pek bişey anlamadım ama açılmasından o kadar mutluyum kii :)
İnsan aylardır görmediği sevdiğine kavuşunca 😌

11. sınıfım çalıştığımdan dolayı derslere hiç girmedim ve pek bir endişem de yok açıkçası

Evet sınavlar geldi lise için ve uzaktan olan eğitimin yüz yüze sınavına gideceğiz maalesef derslere de hiç girmedim kendim çalıştım , sizce bu sene kalma olur mu buyrun sohbet edelim
malesef değil kardeşim
üşengeçliğine malesef demen hata olur
derse giricektin
bu arada ben rahatım olduk biz:)

açık liseye geçin 2 sinav online olucak ben biraz araştırdım bu dönem degil bidahaki dönem girebiliyoruz

la sen ne diyon ya birebir 4 sene okuduğum arkadaşım tüm sınavlardan 30 40 alarak performans ders içi notlarını şişirerek geçiriyorlar şimdi bana bu her lisede böyle değil deme.
Her lisede öyle değil. Lise 2 de 2 kez kaldım atıldım.
Açıktan bitirdim. o.O2

Geri