User02390239
80+
- Reaksiyon skoru
- 60
Hatırlıyorum bi ara growtopia vardı ps4te fakat bugun baktım bulamadım kalktımı
Nedenini bilmiyorum ama evet kaldırıldı.Hatırlıyorum bi ara growtopia vardı ps4te fakat bugun baktım bulamadım kalktımı
Hayır oldu bir ara şimdi var mı bilmiyorum.Growtopia PS4 de hiç olmadı sade PC ve Android/IOS için çıkartılan bir oyun
Vardı ps4teGrowtopia PS4 de hiç olmadı sade PC ve Android/IOS için çıkartılan bir oyun
growtopia dan bahsediyoruz değil mi ? bundanNedenini bilmiyorum ama evet kaldırıldı.
evetgrowtopia dan bahsediyoruz değil mi ? bundanGrowtopia | Official Website
www.growtopiagame.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
İlginç de sıkıntı şu nasıl insanlarla iletişime geçiyordunuz ?
nasıl insanlarla iletişime geçiyordunuz ?
3000 saatim var oyunda çocukluğumun en büyük hatası diyebilirim.oyunda 6. yılım ilk kez duyuyorum gerçi ubisoft oyunu aldıktan sonra oyuna girişlerim ciddi anlamde seyrekleşti girmiyorum desem yeridir
bende hic bilmiyorum hep tabletten oynuyordum maga bee 3. sınıftan beri oynuyodum ama kitlesi cop oldunasıl insanlarla iletişime geçiyordunuz ?
oyunda 6. yılım ilk kez duyuyorum gerçi ubisoft oyunu aldıktan sonra oyuna girişlerim ciddi anlamde seyrekleşti girmiyorum desem yeridir
bende 6 7 yıldız oynuyorum gerçi oynuyordum desem yeridir3000 saatim var oyunda çocukluğumun en büyük hatası diyebilirim.
Ne zaman görsem üzülüyorum
Kitlesi pek iyi değildi zaten oyunun içine getirilen yeni itemleri pek beğenmiyorum oyunu bozdu desem yeridir yeni Modlarda ayrı bir değişik algılayamadımbende hic bilmiyorum hep tabletten oynuyordum maga bee 3. sınıftan beri oynuyodum ama kitlesi cop oldu
Geçen seneye kadar aktif oynuyordum, şimdi akıllandım.bende 6 7 yıldız oynuyorum gerçi oynuyordum desem yeridir![]()