Growtopia ps4den çekildimi

Reaksiyon skoru
60
Hatırlıyorum bi ara growtopia vardı ps4te fakat bugun baktım bulamadım kalktımı

genel olarak 8 tane bot kullanıyorum elimde 15 16 Farm ve Farmable item var üstüne bu worldler oto durumda işime çok yarıyor Magplantım da var daha ne istiyim bırakıyorum gidiyorum takılıyorum oyun oynuyorum film izliyorum onlar kırıyor takılıyor bende ya gemsleri alıyorum yada satıyorum
8 tane botu gab ile mi kontrol ediyorsun ?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

genel olarak 8 tane bot kullanıyorum elimde 15 16 Farm ve Farmable item var üstüne bu worldler oto durumda işime çok yarıyor Magplantım da var daha ne istiyim bırakıyorum gidiyorum takılıyorum oyun oynuyorum film izliyorum onlar kırıyor takılıyor bende ya gemsleri alıyorum yada satıyorum
Ben sadece supporterim keşke supersup olsam :(

hayır Bluestacks üzerinden 8 tane açıyorum yeterli kapasite de bırakıyorum durdurması uğraştırıyor sadece bir kanser 4 ben 4 arkadaşım şeklinde bırakıyoruz onlar takılıyor

Ben sadece supporterim keşke supersup olsam :(
SuperSup 3 mü 4 tane mi hesap var eskiden yapmıştım

hayır Bluestacks üzerinden 8 tane açıyorum yeterli kapasite de bırakıyorum durdurması uğraştırıyor sadece bir kanser 4 ben 4 arkadaşım şeklinde bırakıyoruz onlar takılıyor

SuperSup 3 mü 4 tane mi hesap var eskiden yapmıştım
İYimiş :)

Chand kirdiğimizdan hem sağlam gems geliyor hem iyi seed çıkıyor botlara zaten ances verdik fazladan gems çıkartıyor kirarkende fazladan seed ve block çıkarması için sorrow + fuel pack üstüne blue ances kullanıyoruz rahat oluyor
Red ances şuan kaç Wl ?

Geri