Ben olsam IPS panel seçerdim. Renkler daha canlı oluyor çünkü.ASUS Laptop için Full HD TN Panel Ekran mı- HD IPS Panel Ekran mı tercih etmeliyim?
Ips yararınızadır,ama laptop neASUS Laptop için Full HD TN Panel Ekran mı- HD IPS Panel Ekran mı tercih etmeliyim?
ASUS Laptop için Full HD TN Panel Ekran mı- HD IPS Panel Ekran mı tercih etmeliyim?
forum.donanimarsivi.com
hocam linklerini buraya bırakıyorum sadece panellerine bakmanız için ikisi de intel i3 1005g1 sistemlerIps yararınızadır,ama laptop ne
www.n11.com
teşekkürler hocam fakat temelde sormak istediğim şey şu aslında 768p ıps panelmi yoksa 1080p tn panelmi oyun oynanmaycak pcdeRehber - Monitör Panelleri Rehberi
Öncelikle Merhabalar, Bugün forumda sıkça sorulduğunu gördüğüm"hangi panel monitör almam lazım"soruları için kısa bir rehber yapıcam. Öncelikle Monitör panelleri 3'e ayrılırlar. -TN(Twisted Nematic) Paneller -IPS (In-Plane Switching) Paneller -VA(Vertical Alignment) Paneller 1-TN Paneller...forum.donanimarsivi.com
hocam oyun oynanmaycak pcdeaşırı derceede FPS oyunu oynuyorsan TN tercih et. Aksi halde IPS tercih et
1080p tabi ki.hocam linklerini buraya bırakıyorum sadece panellerine bakmanız için ikisi de intel i3 1005g1 sistemler
Asus D509DA-BR211 AMD Ryzen 3 3200U 4GB 256GB SSD Freedos Fiyatı
Asus D509DA-BR211 AMD Ryzen 3 3200U 4GB 256GB SSD Freedos en iyi fiyatla Hepsiburada'dan satın alın! Şimdi indirimli fiyatla sipariş verin, ayağınıza gelsin!www.hepsiburada.com
Laptop Fiyatları & Modelleri - Dizüstü Bilgisayar - n11
Dizüstü Bilgisayar ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun Fiyatlı Laptop çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
teşekkürler hocam fakat temelde sormak istediğim şey şu aslında 768p ıps panelmi yoksa 1080p tn panelmi oyun oynanmaycak pcde
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
hocam oyun oynanmaycak pcde