Bu konsollardan hangisi alınır?

?

• Series S

Oylar: 20 71.4%
  • Ps 4

Oylar: 8 28.6%

• Oy kullanan toplam üye
    28
Arkadaşlar ben şunu soylıyım ben seçimini yaptım series s alicam herkese teşekkürler

Kandiliniz mübarek olsun

Tekrardan dediğim gibi, tanımını yanlış söylediğiniz şeyi düzeltti.
Tamam Ben Hatamı Kabul Ediyorum.
Tanımı Yanlış Söyledim. Ama Microsoft Kısmında Oyunların PC'ye Çıkması
Xbox'u Eksi duruma düşürüyor. Ve "bana Göre" Xbox Exclusive diye bir şey olmaması çük büyük bir eksi

Tamam Ben Hatamı Kabul Ediyorum.
Tanımı Yanlış Söyledim. Ama Microsoft Kısmında Oyunların PC'ye Çıkması
Xbox'u Eksi duruma düşürüyor. Ve "bana Göre" Xbox Exclusive diye bir şey olmaması çük büyük bir eksi
hahahah attığınız mesajımdaki yanlış kısım nedir? Hatamı düzeltmek istiyorum.

Xbox ın pc de farkı kalmadı eğer xbox almaya karar verir iseniz bence şahis görüşüm kızgın atmayın pc alırdım

@tavukdönerayran hahhaa attığınız mesajımdaki yanlışım nedir? Hatamı düzeltmek istiyorum. Yoksa sırf ben hahahah attım diye mi attın?
Exclusive tanımı benim için bir oyunun bir konsola veya pc'ye özel olarak çıkmasıdır
Ancak Microsoft Exclusive Tanımı Benim İçin Yanlış. Bir Oyun Hem Konsola Hem PC'ye Çıkıyorsa
"Benim İçin" Exclusive Sayılmaz
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

hahahah attığınız mesajımdaki yanlış kısım nedir? Hatamı düzeltmek istiyorum.
Aynı Mesajı 20 kere daha atacak mısınız ?

Exclusive tanımı benim için bir oyunun bir konsola veya pc'ye özel olarak çıkmasıdır
Ancak Microsoft Exclusive Tanımı Benim İçin Yanlış. Bir Oyun Hem Konsola Hem PC'ye Çıkıyorsa
"Benim İçin" Exclusive Sayılmaz
Peki benim mesajımdaki hangi terim hatalı, oyun dünyasına göre? Hatamı düzeltmek istiyorum.

Ancak Microsoft Exclusive Tanımı Benim İçin Yanlış. Bir Oyun Hem Konsola Hem PC'ye Çıkıyorsa "Benim İçin" Exclusive Sayılmaz
Xbox exclusive olmayabilir. Ama arkadaşın bilgisayarı olmadığı için Microsoft exclusive oyunlarının PC'de de oynanabilmesi hiçbir şey ifade etmiyor.
Karşılaştırdığımız konsollar PS 4 ve Series S. Aynı fiyata yeni nesil konsol almak çok daha mantıklı.

Xbox exclusive olmayabilir. Ama arkadaşın bilgisayarı olmadığı için Microsoft exclusive oyunlarının PC'de de oynanabilmesi hiçbir şey ifade etmiyor.
Karşılaştırdığımız konsollar PS 4 ve Series S. Aynı fiyata yeni nesil konsol almak çok daha mantıklı.
Bende Onu Diyorum zaten

Peki benim mesajımdaki hangi terim hatalı, oyun dünyasına göre? Hatamı düzeltmek istiyorum.
Ben Hatalı Okudum. Ben Hatalıyım oldu mu ?
Köklü Seri İfadesini Exclusive Olarak Algıladım Hızlı Cevap Verirken
Hatamı Kabul Ediyorum Özür Diliyorum
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Benim mesajımdaki yanlış terimi söyler misiniz? @tavukdönerayran
Aynı Mesajı 20 kere atmayın artık

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,710
Üyeler
192,777