Tekrardan dediğim gibi, tanımını yanlış söylediğiniz şeyi düzeltti.Ben konu nasıl bu kadar değişik yerlere geldi anlamadım.
Bir anda konu series s vs ps4'ten
Microsoft'a geldi
Tekrardan dediğim gibi, tanımını yanlış söylediğiniz şeyi düzeltti.Ben konu nasıl bu kadar değişik yerlere geldi anlamadım.
Bir anda konu series s vs ps4'ten
Microsoft'a geldi
Tamam Ben Hatamı Kabul Ediyorum.Tekrardan dediğim gibi, tanımını yanlış söylediğiniz şeyi düzeltti.
hahahah attığınız mesajımdaki yanlış kısım nedir? Hatamı düzeltmek istiyorum.Tamam Ben Hatamı Kabul Ediyorum.
Tanımı Yanlış Söyledim. Ama Microsoft Kısmında Oyunların PC'ye Çıkması
Xbox'u Eksi duruma düşürüyor. Ve "bana Göre" Xbox Exclusive diye bir şey olmaması çük büyük bir eksi
Exclusive tanımı benim için bir oyunun bir konsola veya pc'ye özel olarak çıkmasıdır@tavukdönerayran hahhaa attığınız mesajımdaki yanlışım nedir? Hatamı düzeltmek istiyorum. Yoksa sırf ben hahahah attım diye mi attın?
Aynı Mesajı 20 kere daha atacak mısınız ?hahahah attığınız mesajımdaki yanlış kısım nedir? Hatamı düzeltmek istiyorum.
Peki benim mesajımdaki hangi terim hatalı, oyun dünyasına göre? Hatamı düzeltmek istiyorum.Exclusive tanımı benim için bir oyunun bir konsola veya pc'ye özel olarak çıkmasıdır
Ancak Microsoft Exclusive Tanımı Benim İçin Yanlış. Bir Oyun Hem Konsola Hem PC'ye Çıkıyorsa
"Benim İçin" Exclusive Sayılmaz
Xbox exclusive olmayabilir. Ama arkadaşın bilgisayarı olmadığı için Microsoft exclusive oyunlarının PC'de de oynanabilmesi hiçbir şey ifade etmiyor.Ancak Microsoft Exclusive Tanımı Benim İçin Yanlış. Bir Oyun Hem Konsola Hem PC'ye Çıkıyorsa "Benim İçin" Exclusive Sayılmaz
Bende Onu Diyorum zatenXbox exclusive olmayabilir. Ama arkadaşın bilgisayarı olmadığı için Microsoft exclusive oyunlarının PC'de de oynanabilmesi hiçbir şey ifade etmiyor.
Karşılaştırdığımız konsollar PS 4 ve Series S. Aynı fiyata yeni nesil konsol almak çok daha mantıklı.
Ben Hatalı Okudum. Ben Hatalıyım oldu mu ?Peki benim mesajımdaki hangi terim hatalı, oyun dünyasına göre? Hatamı düzeltmek istiyorum.
Aynı Mesajı 20 kere atmayın artıkBenim mesajımdaki yanlış terimi söyler misiniz? @tavukdönerayran