Xbox Exclusive diye bir şey olmadığı için olabilir mi? Microsoft hem Pc hem de Konsol odaklı gittiği için Microsoft Exclusive diyoruz.Xbox Exclusive Olarak Oyun Söylemediniz.
Xbox Exclusive diye bir şey olmadığı için olabilir mi? Microsoft hem Pc hem de Konsol odaklı gittiği için Microsoft Exclusive diyoruz.Xbox Exclusive Olarak Oyun Söylemediniz.
hocam microsoft tam exvculusive değil konsolda olanlar pc platformunda da varÖzel oyun. Tek bir platforma çıkan oyun. The Last of Us, God of War gibi oyunlar PS özel oyunu, bu oyunları seviyorsanız PS4, sevmiyorsanız Series S alın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Nintendo ve Microsoft exclusiveleri de var. Yanlış bilgilendirme yapmayan. Exclusive tek bir platforma özel oyun demek. Sizin dedikleriniz PS özel oyunları.
Microsoft diyoruz onun için. Windows 10 da, Xbox da Microsoft'un çünkü. Ve bu Microsoft exclusive demek.hocam microsoft tam exvculusive değil konsolda olanlar pc platformunda da var
"Nintendo ve Microsoft exclusiveleri de var."Xbox Exclusive diye bir şey olmadığı için olabilir mi? Microsoft hem Pc hem de Konsol odaklı gittiği için Microsoft Exclusive diyoruz.
Var."Nintendo ve Microsoft exclusiveleri de var."
Arkadaş Öyle Yazdığı İçin dedim
E tamam. Microsoft Exclusiveleri var işte. Nintendo da var yazdım üstte."Nintendo ve Microsoft exclusiveleri de var."
Arkadaş Öyle Yazdığı İçin dedim
Yav Tamam ben de Şunu Anlatmaya Çalışıyorum :E tamam. Microsoft Exclusiveleri var işte. Nintendo da var yazdım üstte.
Sizin tanımını yanlış söylediğiniz şeyi düzeltti Mert. Siz ise çok ayrı bir yerden girdiniz.Arkadaş Konsol Alacak. Oyunların PC'de Olması Arkadaşı İlgilendirmiyor
Kendimi İfade Edemedim
Ne Taktın Bir hahayaVar.
Hatamı söylemediniz hala. hahahah attığınız mesajdaki hatam nedir? Yanlış noktası nedir? @tavukdönerayran
Sırf ben hahhaha attım diye attın di mi? o mesajda bir yanlış yok. Komedi...Ne Taktın Bir hahaya
Ben konu nasıl bu kadar değişik yerlere geldi anlamadım.Sizin tanımını yanlış söylediğiniz şeyi düzeltti Mert. Siz ise çok ayrı bir yerden girdiniz.