Evet, Uygulama üzerinden kartsız yatır'a tıkladıktan sonra gelen kodu atm'ye girip yatırabiliyorsun.Peki Tosla kartım olmadan Toslaya para yatırabilirmiyim?
Onu ne sen sor ne ben söyleyeyim.Bunlar sorun değil ki, güvenlik açısından öyle ve bence daha iyi. Üstelik e-posta hesabınız nasıl silindi ki?
Akbank ATM'den olur sadece kartsız yatırma.Önce ki e-posta hesabım silindiği için eski hesabıma erişemiyorum ve şuan kullandığım kartı yeni hesabıma adapte edemiyorum.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
ATM'ye nasıl giriyoruz? Mesela hangi aşamadan sonra?
Bu kartları nerden alabilrim?Akbank ATM'den olur sadece kartsız yatırma.
Atm ekranında direk zaten Tosla işlemleri çıkacaktır oraya tıklayarak tıklayarak yükleyebilirsiniz
Tamam Carrefoursanın önünden geçiyoruz hep oradan alırım yarın.Carrefoursa, Teknosa, D&R mağazalarından alınabiliyor.
Gitmeye uğraşmak istemezseniz sipariş verebilirsiniz:
![]()
Ön Ödemeli Kart Çeşitleri - Teknosa
Ön ödemeli kartlarını kullanarak nakit tutarınızı güvenceye alın! Kredi ve banka kartlarının bileşeni olan ön ödemeli kart Teknosa'da sizi bekliyor!www.teknosa.com
Eğer isimli istiyorsanız uygulamayı indirdikten sonra profile tıklayın. Kart başvurusu yapın.(Biraz geç gelebilir)
Son olarak kampanya filan dediniz de nasıl kampanyalar?Carrefoursa, Teknosa, D&R mağazalarından alınabiliyor.
Gitmeye uğraşmak istemezseniz sipariş verebilirsiniz:
![]()
Ön Ödemeli Kart Çeşitleri - Teknosa
Ön ödemeli kartlarını kullanarak nakit tutarınızı güvenceye alın! Kredi ve banka kartlarının bileşeni olan ön ödemeli kart Teknosa'da sizi bekliyor!www.teknosa.com
Eğer isimli istiyorsanız uygulamayı indirdikten sonra profile tıklayın. Kart başvurusu yapın.(Biraz geç gelebilir)
Şimdiden hayırlı olsun.Tamam Carrefoursanın önünden geçiyoruz hep oradan alırım yarın.
Örnek veriyorum;Tamam Carrefoursanın önünden geçiyoruz hep oradan alırım yarın.
Son olarak kampanya filan dediniz de nasıl kampanyalar?
Vay be iyiymiş. Bende mikrofon almayı düşünüyordum. 40TL'lik mikrofona kampanya olur mu bilemem ama.Şimdiden hayırlı olsun.
Örnek veriyorum;
Trendyol'dan 100tl ve üzeri alışverişin 30TL'si iade
Oyun alımlarında %25 iade
Dominos'a özel indirimler
Epin ödemelerinde %12 iade gibi indirimler olur genellikle.
Geçici oluyor eğer yakalayabilirseniz güzel kampanyalar oluyor.Vay be iyiymiş. Bende mikrofon almayı düşünüyordum. 40TL'lik mikrofona kampanya olur mu bilemem ama.
Elime geçen ilk fırsatta almayı planlıyorum. Çünkü @Doğukan Fidan @Şizofren @ELECTUS @Hepra Sosyalis çapulcu Mikrofonda ana bacı bırakmadılarGeçici oluyor eğer yakalayabilirseniz güzel kampanyalar oluyor.
Ayıp.Elime geçen ilk fırsatta almayı planlıyorum. Çünkü @Doğukan Fidan @Şizofren @ELECTUS @Hepra Sosyalis çapulcu Mikrofonda ana bacı bırakmadılar![]()
Bu arada eklemiş olayım kart ile yaptığın ilk alışverişte kart ücreti iade.Elime geçen ilk fırsatta almayı planlıyorum. Çünkü @Doğukan Fidan @Şizofren @ELECTUS @Hepra Sosyalis çapulcu Mikrofonda ana bacı bırakmadılar![]()
LnAyıp.
Yani 40TL'lik mikrofon alınca 5TL İade mi?Bu arada eklemiş olayım kart ile yaptığın ilk alışverişte kart ücreti iade.
Evet.Ln
Yani 40TL'lik mikrofon alınca 5TL İade mi?