İlk önce antivürüs taraması yap,BEYLER SELAM 3 AY ÖNCE TOPLADIĞIM BİLGİSAYARIM ANİ FPS DÜŞÜŞLERİ YAŞIYOR VE NERDEYSE HER OYUNDA OLUYOR RAM 8 GB R5 2600 VAR İLK ZAMANLAR H.ÇBİR SIKINTI YOKTU ŞUAN HER ŞEY DONMAYA BAŞLADI YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
acaba sorun ekran kartında mıFazla kirlenmiş olabilir veya sorunlu olabilir test et furmarkta falan test et olmadı garanti
hayır yapmadımaldığınızda Furmark testleri falan yaptınız mı
ssd samsung evo 860 250 gbİlk önce antivürüs taraması yap,
Driverlar güncel mi ona bak,
SSD veya HDD nedir?
Crystal ddisk info ile ssd veya hdd hızını ölç buraya at.
aynı sistem bende de var msi twin frozr 1650super r5 2600 8 gb ram.büyük ihtimal ram yüzündendir ben ramden çok sıkınıt çektim bi tane daha 8 gb alıcam.ama 8 gb ram olmasına rağmen rdr 2 high oynayabiliyordum yani 30 altına düşmüyordu 45 lerde geziyor bazen 50-60 oluyor falanBEYLER SELAM 3 AY ÖNCE TOPLADIĞIM BİLGİSAYARIM ANİ FPS DÜŞÜŞLERİ YAŞIYOR VE NERDEYSE HER OYUNDA OLUYOR RAM 8 GB R5 2600 VAR İLK ZAMANLAR H.ÇBİR SIKINTI YOKTU ŞUAN HER ŞEY DONMAYA BAŞLADI YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
garantiye gönderacaba sorun ekran kartında mı
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
hayır yapmadım
ssd samsung evo 860 250 gb
hdd 1 tb wd blue
Dediğim ilk iki şeyi yap o zaman ekran kartı driverını güncelle ve tarama yap.acaba sorun ekran kartında mı
hayır yapmadım
ssd samsung evo 860 250 gb
hdd 1 tb wd blue
Kartta sorun olduğunu düşünmüyorum bu arkadaşın dediklerini yaparsan iyi olacaktırİlk önce antivürüs taraması yap,
Driverlar güncel mi ona bak,
SSD veya HDD nedir?
Crystal ddisk info ile ssd veya hdd hızını ölç buraya at.
Sorunun neyde olduğunu bilmeden anında garantiye mi gönderirsiniz?garantiye gönder
arkadaşların dediklerinin dene son çağre garantiye gönderantivürüs taramasını win defenderden mı yapayım