Neden bu şarkı destekleniyor?

DJ. Mic Check

Cezalı
80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Reaksiyon skoru
18,330
Dostlar ekteki şarkının hiçbir güzel yanı olmamasına rağmen neden YouTuber’lar falan destekliyor? Amaç ne? Çok kötü bir şarkı. Şarkıda zula’nın saçma sapan silahlarını sayıyor bi de Mardin diyor sadece. Ha bi de çok abartı AutoTune var onu da unutmayalım. Peki neden destekleniyor anlayamadım. Açıklarsanız sevinirim.

Dostlar ekteki şarkının hiçbir güzel yanı olmamasına rağmen neden YouTuber’lar falan destekliyor? Amaç ne? Çok kötü bir şarkı. Şarkıda zula’nın saçma sapan silahlarını sayıyor bi de Mardin diyor sadece. Ha bi de çok abartı AutoTune var onu da unutmayalım. Peki neden destekleniyor anlayamadım. Açıklarsanız sevinirim.

Reklam.

youtuberlar arası dayanışma işte kanka neyi anlamadın :D

• Beğen
Reaksiyonlar: Tera
Zula şarkıyı destekleyen YouTuber’lara da mı para veriyor acaba?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Bu adam YouTuber değil ki. 1-2 şarkısı var. Şarkı desteklenecek bi şarkı değil.
illa onun youtuber olmasına gerek yok abisi sayesinde tüm youtuberlar tarafındanda tanınıyor zaten şarkının desteklencek bir şarkı mı kısmına gelirsekte bugüne kadar bütün saçma sapan şarkıların desteklenmemesi gerekirdi o halde dediğim gibi tamamen aralarında bir yardımlaşma var o ona o ona prim kasıyor xd

Reklamdır kesin. Yoksa bir insanın müzik zevkinin böyle olmasını kendi içimde çözemem. Böyle şarkıları sevmeyin lütfen :(

çocuklar dinliyordur

Geri