Çözüldü✓ Oyunfor.com Güvenilir Midir Dostlar?

Yani ben Hepsiburada'dan alsam kazığı yutardım?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kod olayı var? Alacağım için sormadım, steam cüzdan kodları da daha ucuz. Bu linkleri arkadaşım attı.
Kod olayından dolayı değil. Fortnite skinleri almak de için para harcamazsın :ROFLMAO: o.O2

Es

Eskden binlerce lira harcadım sanırım o sitede oyunlar için. Şimdi çok pişmanım neyse sonuç olarak güvenilir.
Hocam pişmanım diyince korktum meğer o manada değilmiş :D

Kod olayından dolayı değil. Fortnite skinleri almak de için para harcamazsın :ROFLMAO: o.O2
Olm 500 V-Bucks'lık kazma hediyesi aldım ben onu karşılıksız bırakamam.
o.O2

Hocam pişmanım diyince korktum meğer o manada değilmiş :D

Olm 500 V-Bucks'lık kazma hediyesi aldım ben onu karşılıksız bırakamam.
o.O2
sen istemediysen ve o gönderdiyse gayet de karşılıksız bırakırsın o.O2

Olm harbi sil vakit kaybı. hayatımda 1 kere oynadım mermi sıktım adam eyfel kulesi dikti. Saçmalık

Fortnit.
Yo silmem ben sewmek o oyun. Ama nefret etmewk bu sezon. Sen bana karışmamak. Anlaşmak?
🤝

Hacı sen de dik?
ben sana karışmak çünkü sen taklit etmek fortnit bebekler ben sana kargolamak bir adet biberon ki sen daha fazla keyif almak fortnit bebek

ben sana karışmak çünkü sen taklit etmek fortnit bebekler ben sana kargolamak bir adet biberon ki sen daha fazla keyif almak fortnit bebek
Susla.

Tuşları bulabilsem dikicem :D ben yüklediğimde 3. sezondaydı oyun şimdi kaçıncı sezonda haberim yok
Chapter 2 Season 5. Lanet olası bi sezon Allah inşalllah onun belasını wermek inşallah.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,720
Üyeler
191,151
Son üye
peynirlicips1288
Geri