1 saat buradayım dilediğinizi sorun cevaplayayım

nvidia rtx killer amd yeni çıkartacağı ekran kartları cidden hem rtx olup hemde ugun fiyatlı muhteşem bi kart olurmu acaba sizin düşünceniz ne bu kartlarla ilgili bende sizin videonuzdan görmüştüm

iftardan önce kulaklığımda bir sorun yoktu iftarımı açtım sonra yağmur yağmaya başladı ve kulaklığımda cızırtı sorunu gelmeye başladı jack girişlerini anakarttan çıkartıp kasanın girişlerine taktım cızırtı sorunu kesildi sizce sorunu nedir

Amd nin rx serisi nvidia nın rtx serisiyle gerçekten yarışabilecek düzeyde mi. Tercih edilebilir mi

Cooler Master türkiye distirübitörü ile görüşülüp Q300L istesek mesut bey piyasaya gelse şu kasa ne güzel olurdu. O kadar mail attım ama nafile belki sizi dinlerler. :) hoşgeldiniz bu arada

iftardan önce kulaklığımda bir sorun yoktu iftarımı açtım sonra yağmur yağmaya başladı ve kulaklığımda cızırtı sorunu gelmeye başladı jack girişlerini anakarttan çıkartıp kasanın girişlerine taktım cızırtı sorunu kesildi sizce sorunu nedir
Orucu erken açmış olabilirsin telafi orucu tutarsan düzelebilir.

Abi i5 2400, gtx 1650, 8gb RAM'e sahip bir sistemim var. Sistemi geliştirmek istiyorum şu dolar muhabbetleri bitince. 4gb'lik ekran kartımı yeterli buluyorum ve işlemci, anakart ve RAM dahilinde bir değişikliğe gitmek istiyorum. Sence hangi anakart, işlemci ve RAM modelini almalıyım?

Fiyat / Performans ürünü alacaksan AMD şu anda en iyi seçim. En ucuz anakartına bile 16 çekirdekli işlemci takılabiliyor. Yani baist bir şey alıp ileride geliştirme şansın var. Ben kendime ürün alırken markaya filan takılmam. İşlemciye uygun, en düşük fiyatlı ürünü seçerim hep :) Size de tavsiyem budur.

Peki bu durum zaten satışı son günlerde düşen ryzen 5 2600' ü öldürmez mi? AMD kanadı 2600AF çıkarır mı? Bir zamanların kralı bu kadar kolay ölmemeli bence.

Her modelin kendine göre bir performansı ve fiyatı var. AMD şu anda girişten, tepeye her kullanıcı kitlesine hitap ediyor. Bir işlemci modeli satışı düşerse bir diğeri yükselir.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Nvidia rtx killer AMD yeni çıkartacağı ekran kartları cidden hem rtx olup hemde ugun fiyatlı muhteşem bi kart olurmu acaba sizin düşünceniz ne bu kartlarla ilgili bende sizin videonuzdan görmüştüm
Nvidia RTX ailesi 2018'de tanıtıldı. Adamlar hala rakip olamadılar ve Nvidia yeni kartların lansmanına hazırlanıyor. AMD'nin GPU kısmında şu anki kartları değil yenileri geçmesi lazım ki bir anlamı olsun.

Abi haziran ayı gibi bilgisayar parçası fiyatları biraz daha iyileşir mi sence yoksa elimizi çabuk tutup toplamalı mıyız

Abi ben 280 e asrock h110m dgs aldım suan ki fiyatları 350 450 arası hic kullanmadim daha sence bunu satıp a320m ile AMD ye doneyimmi 2. El düşük bütçeli sistem topluyorum rx 570 alacam dönme dersen g4560 alacam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,412
Üyeler
192,712
Son üye
elprimoo
Geri