1 saat buradayım dilediğinizi sorun cevaplayayım

Ülkemizde adı sanı bilinmeyen RAM markaları türedi apacer misalen performansları ve fiyatına göre alınabilirliği bu konu hakkında ne diyorsunuz mesut bey?

Apacer yılların markasıdır :) Fakat RAM alırken kullandığınız sistem ile uyumlu olup olmadığına emin olun. Özellikle AMD işlemcili sistemlerde AMD Ryzen logosunu arayın.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Sizce 2.el olarak 10 -15 Bin TL lik bir sistem satın alınabilmesi mantıklımı ?

Normalde o bilgisayar sıfır toplasan 25 - 35 Bin arası olsa mesela .

Güvenilir bir yerden alınıyorsa tabi ki mantıklı.

1. Sizce yeni nesil laptopların BIOS menülerine Click BIOS gibi özellikler gelir mi?
  2. Yeni oyuncu laptoplarına sıvı soğutma gelir mi? Geçen gün Asus'un 2016'dan kalma bir laptopunu gördüm ve arkasına özel aparatını takabiliyorsun fakat cihazın kendisinden büyük.
  3. Technopat Sosyal'de de böyle bir konu açar mısınız?

Dizüstülerde, masaüstü sistemlerdekine benzer şekilde sıvı soğutma görmeyiz. ASUS'un 1-2 deneysek çalışması var. Yer ve para israfı. BIOS konusunda ise dizüstülerde hız aşırtma ve donanım değişikliği genelde yapılamıyor yapılsa da çok sınırlı bir şekilde yapılabiliyor. Bios'un çok gelişmiş bir arayüze sahip olmasına gerek duyulmuyor bu yüzden.

Vakit buldukça her platformda yapmaya çalışıyorum.

.

Abi selamlar her açıdan düşündüğümüzde gtx 1660 süper mi yoksa rx 5600 XT mi tercih etmeliyim, performans olarak fark olduğunu biliyorum ama driver vs. bakımından amd beni üzermi?

Abi selamlar her açıdan düşündüğümüzde gtx 1660 süper mi yoksa rx 5600 XT mi tercih etmeliyim, performans olarak fark olduğunu biliyorum ama driver vs. bakımından AMD beni üzermi?
Performans farkı o kadar fazla ki ben olsam sürüyü filan görmezden gelirdim.

Mesut bey Custom sıvı soğutma yapma planım var kaliteli ve her malzemeyi temin edebileceğim türkiye de bulunan bir şirket satıcı var mıdır?

Bir de sadece sıvı soğutma takılabilen bu karta hangi hazır sıvı soğutma takmalıyız? kendi sıvı soğutması arızalı geldiği için sadece bu kaldı elimizde ve yurt dışı bir ürün ucuz yollu bir hazır yada custom sıvı soğutma arıyoruz.

aorus.webp

Cougar MX350 Mesh 700W 80+ Mid-Tower Gaming Kasa 2*Fan
kasası sence nasıl bir kasa? RTX 2070 Super + ryzen 5 3600 bu kasaya ve bu PSU'ya emanet edilir mi?
Kullanmadım bu kasayı. Bir kasaya uzaktan bakıp iyi ya da kötü demek imkansız :)

Gigabyte Aorus Pro kullanıyorum BIOS tan çıknca ekrana görüntü gelmiyor ne yapmam lazım yada sorun nedir
BIOS sürümüm F50

Mesut bey Custom sıvı soğutma yapma planım var kaliteli ve her malzemeyi temin edebileceğim türkiye de bulunan bir şirket satıcı var mıdır?

Bir de sadece sıvı soğutma takılabilen bu karta hangi hazır sıvı soğutma takmalıyız? kendi sıvı soğutması arızalı geldiği için sadece bu kaldı elimizde ve yurt dışı bir ürün ucuz yollu bir hazır yada custom sıvı soğutma arıyoruz.

Alıntıyı görüntüle
Custom Sıvı Soğutma dendiğinde Levon'u tek geçerim https://www.youtube.com/channel/UCYoVFIBpw0gA4mCTryktU6Q

Bu soruyu ona sor daha iyi cevap bulamazsın :)

Gigabyte Aorus Pro kullanıyorum BIOS tan çıknca ekrana görüntü gelmiyor ne yapmam lazım yada sorun nedir
BIOS sürümüm F50

RAM uyumsuzluğu, ekran kartındaki bir problem veya benzeri bir çok şey buna neden olabiliyor olabilir. Bir şey demek zor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,491
Üyeler
192,732
Son üye
eminbabos
Geri