1 saat buradayım dilediğinizi sorun cevaplayayım

Adata SU630-650 serisi kronik sorunlu deniliyor. Bunun hakkında net bir bilgi var mı?
Çok basit bir arama ile bu konuda fikir sahibi olabilirsin https://mstcvk.com/26
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Piyasalar ne zaman eski haline döner çin üretime ne zaman başlayacak
Üretim başladı, şu anki üretim talebi karşılayacak düzeyde. Sorun ulaşımda. Uçuşlar hala çok az ve Hong Kong limanı karışık. Bu yüzden şu anki sorun sevkiyat sorunu üretim değil, üretilen ürünlerin Çin'den diğer ülkelere taşınması. Bu ne zaman çözülür bir şey demek zor. Tahminen 2 ayı bulur.

Başlık çok açık etkinlik 11:41'de başladı 12:41'de bitiyor.
Abi i5 2400, gtx 1650, 8gb ram'e sahip bir sistemim var. Sistemi geliştirmek istiyorum şu dolar muhabbetleri bitince. 4gb'lik ekran kartımı yeterli buluyorum ve işlemci, anakart ve ram dahilinde bir değişikliğe gitmek istiyorum. Sence hangi anakart, işlemci ve ram modelini almalıyım?

Ekler

• PC (1).webp
    PC (1).webp
    59.3 KB · Hit: 81
Yeni Ryzen 3 serisi sizce beklentileri karşılar mı? Gerçekten 1600AF' ye tekli çekirdekte rakip bir ryzen 3 mü geliyor?

Beklentileri karşılar mı derken? Ryzen 3000 ailesi işlemcilerin neler yapabildikleri ortada zaten :) Şimdi gözler Zen 3 mimarisinde. Büyük ihtimalle AMD'nin liderliği kesin olarak ilan ettiği nokta orası olacak. Şu anda Ryzen 3000 ailesi de fiyat/performans olarak çok iyiler.

Beklentileri karşılar mı derken? Ryzen 3000 ailesi işlemcilerin neler yapabildikleri ortada zaten :) Şimdi gözler Zen 3 mimarisinde. Büyük ihtimalle AMD'nin liderliği kesin olarak ilan ettiği nokta orası olacak. Şu anda Ryzen 3000 ailesi de fiyat/performans olarak çok iyiler.
Peki bu durum zaten satışı son günlerde düşen ryzen 5 2600' ü öldürmez mi? AMD kanadı 2600AF çıkarır mı? Bir zamanların kralı bu kadar kolay ölmemeli bence.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,205,491
Üyeler
192,730
Son üye
Zeyx001
Geri