isimsizüye
80+ Gold
- Reaksiyon skoru
- 5,277
Rx 5700 Xt hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Cooler Master kendine münhasır özel bir firma. O neyi ne zaman isterse öyle, o zaman yaparCooler Master türkiye distirübitörü ile görüşülüp Q300L istesek mesut bey piyasaya gelse şu kasa ne güzel olurdu. O kadar mail attım ama nafile belki sizi dinlerler.hoşgeldiniz bu arada
RX serisinin RTX ile alakası yok daha bir önceki 1000 serisi ile anca yarışıyorlar.AMD nin rx serisi Nvidia nın rtx serisiyle gerçekten yarışabilecek düzeyde mi. Tercih edilebilir mi
Sen bir yüzünü yıka açıl.iftardan önce kulaklığımda bir sorun yoktu iftarımı açtım sonra yağmur yağmaya başladı ve kulaklığımda cızırtı sorunu gelmeye başladı jack girişlerini anakarttan çıkartıp kasanın girişlerine taktım cızırtı sorunu kesildi sizce sorunu nedir
Türkiye'de bir şeye ihtiyacınız varsa hemen alacaksınız yoksa fiyatı artar. İhtiyaç yoksa da parayı altına, dolara koyup bırakacaksınız yoksa değeri düşer. Ben kendimi bildim bileli bu böyle.1- Merhaba sizce şuan PC toplanmaya uygun zaman mı yoksa beklemek mi lazim.
2- Oyun + Yayın üzeri bir bilgisayarda sizce ryzen işlemci mi yoksa Intel mi tercih edilme li?
Teşekkürlerimi sunuyorum..
İhtiyaç varsa hemen alın yoksa paranızı saklayın lazım olacak.Abi haziran ayı gibi bilgisayar parçası fiyatları biraz daha iyileşir mi sence yoksa elimizi çabuk tutup toplamalı mıyız
Her konunun cevabı Google'da mevcut, burayıda kapatalım o zamanyoutube da veya google da bulabileceğin soruyu neden mesut abime soruyosunki
Abi ben 280 e asrock h110m dgs aldım suan ki fiyatları 350 450 arası hic kullanmadim daha sence bunu satıp a320m ile AMD ye doneyimmi 2. El düşük bütçeli sistem topluyorum rx 570 alacam dönme dersen g4560 alacam
R5 2500X için en iyi ekran kartı hangisi?
Rx 5700 Xt hakkında ne düşünüyorsunuz ?
Abi acaba MSI 3000 serisi ne zaman çıkar 2080 ti alacaktım 3000 serisi çıkacakmış onu bekliycem ?
Teşekkür ederim hocam cevap içinBende bir AMD 2500X olsa 1650Ti'dan üstünü o sisteme takmazdım. RTX isteniyorsa da en fazla 2060.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
İyi çocuktur severiz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Haziran ayından önce herhangi bir duyuru olacağını sanmıyorum. Bu gidişle Eylül ayına bile kalabilir.