4-4.5k sistem önerisi (monitör dahil)

İsimsizKaplan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
1,111
Bütçe
4500
arkadaşlar merhaba yakın zamanda pc almayı düşünüyorum piyasaya baktığımda 4-4.5k bütçe ile gtx1650 - r5 1600 af sistemler görüyorum ancak monitör ekleyince üstüne bütçeyi aşıyor,monitor dahil mümkünse 1650 lik bi sistem önerisi yapabilecek varmı, yada bilgisayarı ayrı toplayıp monitoru ayrı seçebilir farketmez benim için

güzel gibi gözüküyor ekran kartı tarafında bu markayı hiç duymamıştım açıkcası,monitor olarak tavsiye edebileceğin bişey varmı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

sıfır almayı düşünüyorum.

güzel gibi gözüküyor ekran kartı tarafında bu markayı hiç duymamıştım açıkcası,monitor olarak tavsiye edebileceğin bişey varmı

sıfır almayı düşünüyorum.
Dostum burda monitörü çıkartınca 890 tl gibi bir rakam çıkartıyor sistemi monitörsüz alıp dışarıdan monitör alabilirsin.

https://www.sinerji.gen.tr/benq-24-gl2480-1ms-75hz-hdmidvid-sub-monitor-p-36966 monitör bunu al sistemi bu şekilde özelleştir.

Ekler

• 123.png
    123.png
    39.8 KB · Hit: 79
sistemde ssd yi çıkartmışsınız ama
evet onuda dışarıdan patriot al onu eklemeyi unutmuşum pardon.

sistemde ssd yi çıkartmışsınız ama
Sıfır olarak dizebileceğin en iyi sistem budur büyük ihtimal. İkinci el olarak daha iyilerini alabilirsin ama sıfır istiyorsan bu ayrıca ekran kartının süper modeli bende de var baya iyi

evet onuda dışarıdan patriot al onu eklemeyi unutmuşum pardon.

Sıfır olarak dizebileceğin en iyi sistem budur büyük ihtimal. İkinci el olarak daha iyilerini alabilirsin ama sıfır istiyorsan bu ayrıca ekran kartının süper modeli bende de var baya iyi
hepsini yaptığımda fiyat 4800 tl oluyor resmen monitörü 2. el alsam olurmu

lg nin 75 hz 1 ms bi monitoru vardı onu 2. el buldum 650 tl ye satılıyor ona bir bakacağım olmazsa dediğiniz gibi yaparım

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,764
Üyeler
184,217
Son üye
nixty
Geri