Grub Menusünü Nasıl Kaldırabilirim

yok silebilirim ama o zaman grub menusu gitmezmi
Elinizde Windows USB'si olsaydı sildikten sonra halledebilirdik fakat Windows USB'si olmadığı için zor iş. Genelde UEFI kurulum yaptığım için EFI kısmından kolaylıkla silebiliyorum fakat MBR kurulumlarda böyle olmuyormuş.

Elinizde Windows USB'si olsaydı sildikten sonra halledebilirdik fakat Windows USB'si olmadığı için zor iş. Genelde UEFI kurulum yaptığım için EFI kısmından kolaylıkla silebiliyorum fakat MBR kurulumlarda böyle olmuyormuş.
hocam Bu konudaki gibi easybcd yi yükledim ama sadece windows 7 gözüküyor linux gözükmüyor windows metro bootable yi seçsem olur mu?

Metro Boot Loader'dan bahsediyorsunuz aşağıda fotoğrafını bıraktığım şeye Metro Boot Loader deniyor:
indir.png

Çalışma mantığı grub ile benziyor. Büyük ihtimalle MBR olduğu için gözükmüyor. Eğer arkadaşınızdan izin alıp USB'ye herhangi bir Windows ISO'su yazdırabilirseniz yapabiliriz.

Metro Boot Loader'dan bahsediyorsunuz aşağıda fotoğrafını bıraktığım şeye Metro Boot Loader deniyor:Alıntıyı görüntüle
Çalışma mantığı grub ile benziyor. Büyük ihtimalle MBR olduğu için gözükmüyor. Eğer arkadaşınızdan izin alıp USB'ye herhangi bir Windows ISO'su yazdırabilirseniz yapabiliriz.
Aksama flash geliyor hocam eskisi gibi cmd'den halledicem.

• Beğen
Reaksiyonlar: kyoi
Geri