Aranızda Boks'a Giden Varmı?

Bende yıllardır yaz gelsin gideceğim diyorum hiç bir zaman da gidemedim
Benim babam benden daha çok istiyor eskiden güreşe felan gitmiş benimde öyle sporlara gitmemi istiyor.

Kanka böyle diyosun ama sokakta kavgaya tutussan daha havada ucup kacamadan indirirler adamı yere :D
Desene beni havada karada si pardon sevecekler :D Allah'tandır virüs varda dişarı çıkmıyoruz :) tabi karede filan işe yarar sokak kavgasında da örneğin pınarla saldırdı havada karada

Boks'a yazılacağım ve aklımda bir kaç soru var cevaplarsanız sevinirim.
1-İlk başlayanlar için zor oluyormu?
2-Düzenli olarak yaparsak kilo verebilirmiyiz?
3-Sakatlanma olasılığı yüksek mi?
4-Pandemi döneminde boks salonları açık mı?
sakatlanma elbetolabilir bi bakmışsın burnun kırık bi bakmışsın dizin boydan boya yarılmış dikişlik olmuşsun kolun kırılabilir ayak bileğin kırılabilir ilk başlayanlar için zor olur elbete fakat düzenli olarak gidersen zorluğu aşarsın(kolay lokma yok hayatta) kilo yağdan verip kas kütlesi olarak alırsın

Ben 1 2 ay sonra musabakalara cıkacaktım ama el kırılınca yaklasık 2.5 ay alcıda kaldı ondan sonrada izin vermediler :(

sakatlanma elbetolabilir bi bakmışsın burnun kırık bi bakmışsın dizin boydan boya yarılmış dikişlik olmuşsun kolun kırılabilir ayak bileğin kırılabilir ilk başlayanlar için zor olur elbete fakat düzenli olarak gidersen zorluğu aşarsın(kolay lokma yok hayatta) kilo yağdan verip kas kütlesi olarak alırsın
Ben varıpta turnuvaya çıkmayacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benimki de istiyor boksa gitmemide ben istemiyorum ama yüzme kursuna giderim
Bizim burda deniz yok :(
Gitsemde boşuna.
(ASLINDA BEN YÜZME BİLİYORUM.)

Kanka böyle diyosun ama sokakta kavgaya tutussan daha havada ucup kacamadan indirirler adamı yere :D
böksorlerin bileği kuvvetli olur yumruğu koyduğu zaman büyük ihtimalle bi sağ göz morluğu başta dönme yere yapışma olur yani

Ben varıpta turnuvaya çıkmayacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bizim burda deniz yok :(
Gitsemde boşuna.
(ASLINDA BEN YÜZME BİLİYORUM.)
turnuvaya çıkmasanda antreman sırasında sakatlanmalar olabilir.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,161,408
Üyeler
184,448
Son üye
erencan60
Geri