@TheDark
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 1,432
Van Disiel'e dayan da görelim.Eniştem boksör evde benimle antrenman yapıyor. Bu mesajı yazdığıma göre yumruk yedikten sonra ayılınabiliyor olduğunu anlamışsınızdır.
Van Disiel'e dayan da görelim.Eniştem boksör evde benimle antrenman yapıyor. Bu mesajı yazdığıma göre yumruk yedikten sonra ayılınabiliyor olduğunu anlamışsınızdır.
Kum torbası da var ama biraz bana öğretiyor sadece.Kum torbası yerine senimi kullanıyor asdasdasdasd
Desene beni havada karada si pardon seveceklerKanka böyle diyosun ama sokakta kavgaya tutussan daha havada ucup kacamadan indirirler adamı yere![]()
sakatlanma elbetolabilir bi bakmışsın burnun kırık bi bakmışsın dizin boydan boya yarılmış dikişlik olmuşsun kolun kırılabilir ayak bileğin kırılabilir ilk başlayanlar için zor olur elbete fakat düzenli olarak gidersen zorluğu aşarsın(kolay lokma yok hayatta) kilo yağdan verip kas kütlesi olarak alırsınBoks'a yazılacağım ve aklımda bir kaç soru var cevaplarsanız sevinirim.
1-İlk başlayanlar için zor oluyormu?
2-Düzenli olarak yaparsak kilo verebilirmiyiz?
3-Sakatlanma olasılığı yüksek mi?
4-Pandemi döneminde boks salonları açık mı?
Benimki de istiyor boksa gitmemide ben istemiyorum ama yüzme kursuna giderimBenim babam benden daha çok istiyor eskiden güreşe felan gitmiş benimde öyle sporlara gitmemi istiyor.
Ben varıpta turnuvaya çıkmayacağım.sakatlanma elbetolabilir bi bakmışsın burnun kırık bi bakmışsın dizin boydan boya yarılmış dikişlik olmuşsun kolun kırılabilir ayak bileğin kırılabilir ilk başlayanlar için zor olur elbete fakat düzenli olarak gidersen zorluğu aşarsın(kolay lokma yok hayatta) kilo yağdan verip kas kütlesi olarak alırsın
Bizim burda deniz yokBenimki de istiyor boksa gitmemide ben istemiyorum ama yüzme kursuna giderim
böksorlerin bileği kuvvetli olur yumruğu koyduğu zaman büyük ihtimalle bi sağ göz morluğu başta dönme yere yapışma olur yaniKanka böyle diyosun ama sokakta kavgaya tutussan daha havada ucup kacamadan indirirler adamı yere![]()
Hocam sırf kendiniz korumak içinse kendini koruma sanatlarını filan gidebilirsin daha mantıklıBen varıpta turnuvaya çıkmayacağım.
turnuvaya çıkmasanda antreman sırasında sakatlanmalar olabilir.Ben varıpta turnuvaya çıkmayacağım.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Bizim burda deniz yok
Gitsemde boşuna.
(ASLINDA BEN YÜZME BİLİYORUM.)
Anca kum torbası olmaya yararda o yüzden.Kum torbası yerine senimi kullanıyor asdasdasdasd