Neler Yeni

Aranızda Boks'a Giden Varmı?

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Boksa gitsem acaba ailemin yanında bana söven ve artislik yapan 6 kişiyi tek başıma dövebilirmiyim?
Hocam öyle bir şey yaparsanız ve haksız olduğunuz anlaşılırsa ki polis araştıracaktır elinizdeki diploma gider bide ceza yersiniz eğer size birisi hakaret ediyorsa mahkemeye başvurmalısınız sırf size küfür ediyor diye kavga çıkarırsanız ve o yumruk atmadan siz ona atarsanız ve bir yeri kırılırsa bırak spor salonuna gitmeyi kavgadan sonra evine bile gidemezsin he tabi gidersin de bizim okul yönetmeliğinde birinin bir yerini kırmak ağır suç yani hapis cezasıyla birisi girmis öyle hapse

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
Hocam öyle bir şey yaparsanız ve haksız olduğunuz anlaşılırsa ki polis araştıracaktır elinizdeki diploma gider bide ceza yersiniz eğer size birisi hakaret ediyorsa mahkemeye başvurmalısınız sırf size küfür ediyor diye kavga çıkarırsanız ve o yumruk atmadan siz ona atarsanız ve bir yeri kırılırsa bırak spor salonuna gitmeyi kavgadan sonra evine bile gidemezsin he tabi gidersin de bizim okul yönetmeliğinde birinin bir yerini kırmak ağır suç yani hapis cezasıyla birisi girmis öyle hapse
Neyse o iş dursun bi :)

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Enes Bahadır
Boksun kendisi savunma ve saldırma değilmi zaten?
Değil vücudunu eğitmen. Güç kazanman. Zinde olman. Kendini kontrol edebilmen ve aynı zaman nerede nasıl davranacağını bilmeni öğrenmen gerekir böyle durumlarda. o yeaa boksörüm ben gel bakim 6 kişi hadi dersen olmaz. Ben 4 yaşımdan beri dövüşüyorum ve 26 yaşındayım. Bunu ben bile diyemiyorum sen daha başlamadan maşallah 5 i dövdün 6 .yı arıyosun helal olsun kutluyorum seni can-ı gönülden :D

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Fitness yeterli oluyor gerisi hobby veya fanatik durum. Fazla spor, body zarar verir. Ilerde kemiklerde problem olur.

Dışkapı Metrosu

80+ Bronze
Ben şuanda 16 yaşındayım bu yaşıma kadar çok saldırgandım okulda sürekli kavga ederdim ve gerçekten sinirlerime hakim olamazdım içimde biriktirirdim sonrasında birisi bir yanlış yapardı içimde bütün biriken şeyleri o kişinin üzerine salardım ama kısa bi sürede olsa boks yapınca insan bir değişik oluyor, ben sinirlerime hakim olmayı kendimi kontrol etmeyi öğrendim

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
maşallah 5 i dövdün 6 .yı arıyosun helal olsun kutluyorum seni can-ı gönülden :D
hocam boksa başlamadan ben 4 kişilik grubta 3 kişiyi dövdüm 4. beni dövdü :)
(bu arada bir suçum yoktu arkadaşlarla konuşurken 4 kişi bana bir anda vurmaya başladılar sonra disipline gittik benim suçumun olmadığı anlaşılınca benlik mevzu kalmadı.)
Mesaj otomatik birleştirildi:

Ben şuanda 16 yaşındayım bu yaşıma kadar çok saldırgandım okulda sürekli kavga ederdim ve gerçekten sinirlerime hakim olamazdım içimde biriktirirdim sonrasında birisi bir yanlış yapardı içimde bütün biriken şeyleri o kişinin üzerine salardım ama kısa bi sürede olsa boks yapınca insan bir değişik oluyor, ben sinirlerime hakim olmayı kendimi kontrol etmeyi öğrendim
Bende MART ayında 16 yaşında olacağım.

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Arda Gezer
Boks'a yazılacağım ve aklımda bir kaç soru var cevaplarsanız sevinirim.
1-İlk başlayanlar için zor oluyormu?
2-Düzenli olarak yaparsak kilo verebilirmiyiz?
3-Sakatlanma olasılığı yüksek mi?
4-Pandemi döneminde boks salonları açık mı?
İlk yaptığında her şey zor gelir zamanla temelini oturtursan kolay
Ortalama 1 saatlik boks antrenmanları 600-700 kalori yakar verirsiniz
Sakatlanma olasılığı iyi bir salonda hocanızı dinlerseniz yüksek değil
Pandemi döneminde boks salonları açık

leroxy

80+ Platinum
En İyi Cevap
24
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,920
İsim
Alp
İlgilendiği Kategoriler
İnternet Hizmetleri - Yayın Servisleri - Riot Games

Rambo87

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
okuyorum ve okuyorumda devam.

lakin öyle bi durum varki, Sanki millet pitpull olmuş gibi aggro seviyede. Nerdeyse herkeze daliyor gibi🤣
Mesaj otomatik birleştirildi:

Kas kol resimleri görelim efendim

wolvesina

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,362
İsim
Arda Gezer
Boksa gitsem acaba ailemin yanında bana söven ve artislik yapan 6 kişiyi tek başıma dövebilirmiyim?
Bir boksörün temel mentali gereksiz kavgaya karışmamaktır boks yaparsan sadece yumruk sallamayı öğrenmeyeceksin zaten o amaçla gidersen çok sürmez atarlar salondan böyle saçma sapan durumlarda he deyip geçmeyi öğreneceksin ayrıca sokak şartlarını bilemezsin boksörlüğünü 10 saniyede söndürürler sokak ile ring çok ayrı yerler zorunda kalmadıkça kavgaya karışmamayı öğrenemezsen atarlar salondan gereksiz agresiflik yaparsan.

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri