Neler Yeni

Aranızda Boks'a Giden Varmı?

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
BIOS, yazılım ve kapanma sorunları
Instagram
gokkurtefe
Bruh moments öyle bir anki
Boksör olmak istemiştindir ancak rocky serisini bitirmişsindir :(
Arkada çalan dırıdı dırırı dırırı

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
gokkurtefe
Devletin verdiği tablette 32gb veri depolama şeyi vardi ismini unuttum her neyse yarın aikido dersleriyle marketin internetinden dolayı öyle bir aygıt olamyacak ne bulursam indireceğğğğm sonra da kalçam donacak kış günü çektiğimiz çile akşamki eve geldiğimde tuvalet sevdası

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Enes Bahadır
Boks'a yazılacağım ve aklımda bir kaç soru var cevaplarsanız sevinirim.
1-İlk başlayanlar için zor oluyormu?
2-Düzenli olarak yaparsak kilo verebilirmiyiz?
3-Sakatlanma olasılığı yüksek mi?
4-Pandemi döneminde boks salonları açık mı?
1. zor olmaz
2. kilo verirsin ilk başlarda. Atıyorum 100 kg sin hızlıca 90 a düşersin daha önce hiç spor yapmadıysan. Sonrasında 90 olarak kalırsın ama kaslar gelişeceği için daha ince görünürsün fakat kilon sabit kalır. Sağlıklı kilo alma olur yani. Yağlar yakılıp. Kas yapımı olacağı için.
3. sakatlanma riski her idmandan önce ısınırsan hiç bişey olmaz
4. evet çoğu salon açık lisanslı öğrenciler için. Gideceğin hoca sana lisans çıkarabilir.

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Aslında mantıklı ama bu bokstan daha zor gibi
2 yıldır haftada 2 gün düzenli olmasa da pek yaptım. Korona olmasa siyah kuşak olacaktım. Ama siyah kuşak olsan bile hareketleri tam yapamıyorsun. Çok zor.
O ivmeyi yakalamak, gücün akışını değiştirmek falan. Bizim hocaya hocam ne saçma diyorum gel saldır göstereyim diyor. Gösteriyor pişman oluyorum.

İki usta boks vs Aikido karşılaşırsa Aikido yener. Çünkü Aikido yapan kişinin veya karşıdaki kişinin gücü pek önemli değil.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Devletin verdiği tablette 32gb veri depolama şeyi vardi ismini unuttum her neyse yarın aikido dersleriyle marketin internetinden dolayı öyle bir aygıt olamyacak ne bulursam indireceğğğğm sonra da kalçam donacak kış günü çektiğimiz çile akşamki eve geldiğimde tuvalet sevdası
A-1 Türkçe.
@alpolojix / Leroxy örnek alma la.

amdsaolsun

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,930
İsim
Efe GÖKKURT
İlgilendiği Kategoriler
Instagram
gokkurtefe

Aslında mantıklı ama bu bokstan daha zor gibi.
Yok hocam kolay bile söyleki onun yapma taktikleri var adamı aktarma filan kolaylaşıyor sandığınızdan çokda zor deil

2 yıldır haftada 2 gün düzenli olmasa da pek yaptım. Korona olmasa siyah kuşak olacaktım. Ama siyah kuşak olsan bile hareketleri tam yapamıyorsun. Çok zor.
O ivmeyi yakalamak, gücün akışını değiştirmek falan. Bizim hocaya hocam ne saçma diyorum gel saldır göstereyim diyor. Gösteriyor pişman oluyorum.

İki usta boks vs Aikido karşılaşırsa Aikido yener. Çünkü Aikido yapan kişinin veya karşıdaki kişinin gücü pek önemli değil.

A-1 Türkçe.
Peki hocam

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
Boksa gitsem acaba ailemin yanında bana söven ve artislik yapan 6 kişiyi tek başıma dövebilirmiyim?

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
1. zor olmaz
2. kilo verirsin ilk başlarda. Atıyorum 100 kg sin hızlıca 90 a düşersin daha önce hiç spor yapmadıysan. Sonrasında 90 olarak kalırsın ama kaslar gelişeceği için daha ince görünürsün fakat kilon sabit kalır. Sağlıklı kilo alma olur yani. Yağlar yakılıp. Kas yapımı olacağı için.
3. sakatlanma riski her idmandan önce ısınırsan hiç bişey olmaz
4. evet çoğu salon açık lisanslı öğrenciler için. Gideceğin hoca sana lisans çıkarabilir.

A-1 Türkçe.
Yok hocam kolay bile söyleki onun yapma taktikleri var adamı aktarma filan kolaylaşıyor sandığınızdan çokda zor deil

Peki hocam

Boksa gitsem acaba ailemin yanında bana söven ve artislik yapan 6 kişiyi tek başıma dövebilirmiyim?
?

ensbhdr55

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,539
İsim
Enes Bahadır
Aynen döversin kardeşim 6 kişiyi. 60 kişiyi bile döversin (rüyanda).

Sporu adam dövme hevesiyle yapacaksan o olmaz zaten. Sana başarılar dilerim hayatında :)

Vartex

80+ Gold
En İyi Cevap
4
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,766
İsim
Mehmet
Aynen döversin kardeşim 6 kişiyi. 60 kişiyi bile döversin (rüyanda).

Sporu adam dövme hevesiyle yapacaksan o olmaz zaten. Sana başarılar dilerim hayatında :)
Boksun kendisi savunma ve saldırma değilmi zaten?

Top Bottom