serdar baskan
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 3
- Reaksiyon skoru
- 22,009
Düşecekse 10 gün sonra düşsün 

Sende ekran kartı alama. Senin sorunun? 4800' e RX 580 var git alBorç almasın. O da onun sorunu.
1k altı çok zor. Aksine ciddi bir artış gelicek. 5000 gibi inanılmaz seviyeler mümkün. Erken olarak 2240 bekliyorum. Yatırım tavsiyesi değildir.Geçen seferki gibi 1 yıla yakın bir süre kalamazdı zaten, pandemiden dolayı bu şekilde artışa geçmişti. Şimdi ise stok sorunları giderilmeye başlandı, haliyle ETH'ye olan ilgi düştü. Ayrıca piyasada birçok ürünün fiyatı artınca firmalar uzun planlarının suya düşeceğini anlayınca bu şekilde olması normal gibi. Umarım 1K'nın altına düşer.
Biz sizin gibi borç ile almıyoruz bebeğim sessiz ağlaSende ekran kartı alama. Senin sorunun? 4800' e RX 580 var git al
Borç ile hiçbir şey almadım. Kendi 5500xt' em ile kazanıyorum zaten.Biz sizin gibi borç ile almıyoruz bebeğim sessiz ağla
Tamam işte ne güzel az kazan biraz vergini de öde hayırlı kazançlarBorç ile hiçbir şey almadım. Kendi 5500xt' em ile kazanıyorum zaten.
Vergi falan yok yine de teşekkür ederim.Tamam işte ne güzel az kazan biraz vergini de öde hayırlı kazançlar
Aman 3060 sistem alayım da sonrasına karışmıyorumSende ekran kartı alama. Senin sorunun? 4800' e RX 580 var git al
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
1k altı çok zor. Aksine ciddi bir artış gelicek. 5000 gibi inanılmaz seviyeler mümkün. Erken olarak 2240 bekliyorum. Yatırım tavsiyesi değildir.
Şirket açıp vergi vermeniz gerekiyor yoksa cezası varVergi falan yok yine de teşekkür ederim.
Emre ortamevzi yi takma 1-2 ay önce Erdoğan’ın bitcoini düşüreceğini söylüyorduVergi falan yok yine de teşekkür ederim.