Selam
@wpa,
konuda ismim geçtiği için açıklama yapmayı mazur gördüm.
Grbzz olayını biliyorum, biraz araştırdığımda da öğrendim. Grbzz'e a***l yazdığından dolayı 3 günlük ceza almışsın. Özelden ThorJ'ye bizim "a***l moderatör vardı ya hani" tarzı yazılar yazmışsın. ThorJ de kim olduğunu sorunca "a***l yeterince açıklayıcı olur diye düşünmüştüm, neyse Grbzz" yazmışsın. Aldığın ceza belki de en hafifi diyebilirim. Farklı platformalardaki moderatörlere hakaret etsen en az 1 hafta, maximum perma bile yiyebilirdin. Neyse, burayı geçelim.
ShiftDelete, troll üye & konuların fazlasıyla barındığı bir forum. BSOD yesen çözecek eleman yok, sistem toplasan kalitesiz güç kaynağı koyanlar, kronik sorunlu SSD önerenler...
Siyaset/gündem konuları açan İçerik Ekibi, hit kasmak amacıyla mı açıyorlar bu konuları?
Aktiflik çok düşük, aktif olsalar da hep aynı üyeler. Milattan kalma & mesaj yazılmayan konuları sabitlemeleri ayrı bir ironi zaten. Az önce
https://forum.shiftdelete.net/konular/rehber-windows-10-bilgisayarlar-nasil-hizlandirilir.729672/ konusunu gördüm, bunun öne çıkarılmasını doğru bulmuyorum. Zira bundan çok daha detaylı rehber hazırlayan üyelere haksızlık olur.
21K görüntülenme alan konuya 6 mesaj yazılıyorsa...
Alıntıyı görüntüle
Yönetim haricinde eleştirmeni tavsiye ederim.
3- Bilmediği konu hakkında yanlış bilgi vermek ve C4, çöp gibi bilgi içermeyen tabirler kullanmak.
Yazılan son konu mesajından itibaren geçerli.
Bazı uyarılar süreli, bunun senin de biliyor olman lazım.