Neden Diğer Forumu Bıraktım?

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Gel benimle doğru düzgün sesli bir şekilde konuş dedim, kaçtın. Ha bir de korkuyor olmalısın, kendini gizlediğine göre...

Gel benimle doğru düzgün sesli bir şekilde konuş dedim, kaçtın. Ha bir de korkuyor olmalısın, kendini gizlediğine göre...
Her kendini gizleyen korkak değildir, senin gibi bilgilerini her yerde paylaşmak istemiyor olabilirler. Benim kaçtığım falan yok, ironi yaptığımı anlamamışsın. Her ismiyle hitap ettiğimde ifşalamış olmuyorum.
"Beyinsiz" kelimesi hakaret oluyor, ceza maalesef ki doğru.

Her kendini gizleyen korkak değildir, senin gibi bilgilerini her yerde paylaşmak istemiyor olabilirler. Benim kaçtığım falan yok, ironi yaptığımı anlamamışsın. Her ismiyle hitap ettiğimde ifşalamış olmuyorum.
Screenshot_20210222-165805.png

Kaç kaç nere kadar...

İroni diyorum, algı yapmaya devam ediyorsun.
Gerçekler acı vericidir dostum.
Screenshot_2021-02-24-15-32-01.png

Bak burada ne var biliyor musun? Yaptığın her şeyin ekran görüntüsü alıyorum. Kaçış yok.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ne kadar işsizler, adamların işleri güçleri yok gelip benimle uğraşıyorlar.

• Hahaha
Reaksiyonlar: Tera
Gerçekler acı vericidir dostum.
Gerçekler acıdır falan? Attığın SS bile ironi olduğunu kanıtladı, sen önce 3. sayfadaki yazdığım yazıyı oku. Neyse, yok saydım. Pek de umurumda değil, hakaret ettikten sonra kendini üste çıkarma çaban başarısız oldu, üzgünüm Alperen.

Gerçekler acıdır falan? Attığın SS bile ironi olduğunu kanıtladı, sen önce 3. sayfadaki yazdığım yazıyı oku. Neyse, yok saydım. Pek de umurumda değil, hakaret ettikten sonra kendini üste çıkarma çaban başarısız oldu, üzgünüm Alperen.
İroni olduğu için sildin zaten, değil mi?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayır sanki kendi benim çok umrumda.

İroni olduğu için sildin zaten, değil mi?
Ne konuda tartıştığınızı tam olarak anlayamadım.

Selam @wpa, konuda ismim geçtiği için açıklama yapmayı mazur gördüm.

Grbzz olayını biliyorum, biraz araştırdığımda da öğrendim. Grbzz'e a***l yazdığından dolayı 3 günlük ceza almışsın. Özelden ThorJ'ye bizim "a***l moderatör vardı ya hani" tarzı yazılar yazmışsın. ThorJ de kim olduğunu sorunca "a***l yeterince açıklayıcı olur diye düşünmüştüm, neyse Grbzz" yazmışsın. Aldığın ceza belki de en hafifi diyebilirim. Farklı platformalardaki moderatörlere hakaret etsen en az 1 hafta, maximum perma bile yiyebilirdin. Neyse, burayı geçelim.

ShiftDelete, troll üye & konuların fazlasıyla barındığı bir forum. BSOD yesen çözecek eleman yok, sistem toplasan kalitesiz güç kaynağı koyanlar, kronik sorunlu SSD önerenler...

Siyaset/gündem konuları açan İçerik Ekibi, hit kasmak amacıyla mı açıyorlar bu konuları?

Aktiflik çok düşük, aktif olsalar da hep aynı üyeler. Milattan kalma & mesaj yazılmayan konuları sabitlemeleri ayrı bir ironi zaten. Az önce https://forum.shiftdelete.net/konular/rehber-windows-10-bilgisayarlar-nasil-hizlandirilir.729672/ konusunu gördüm, bunun öne çıkarılmasını doğru bulmuyorum. Zira bundan çok daha detaylı rehber hazırlayan üyelere haksızlık olur.

21K görüntülenme alan konuya 6 mesaj yazılıyorsa...

Alıntıyı görüntüle

Yönetim haricinde eleştirmeni tavsiye ederim.

3- Bilmediği konu hakkında yanlış bilgi vermek ve C4, çöp gibi bilgi içermeyen tabirler kullanmak.

Yazılan son konu mesajından itibaren geçerli.

Bazı uyarılar süreli, bunun senin de biliyor olman lazım.
Yahu foruma iyi falan dediğimiz yok! Zaten orayı bırakıp buraya geçmeyi düşünüyorum (Duruma göre.)

Arkadaş Powerboost PSU değiştirmeli miyim diye sormuştu. Aynı fiyata Xigmatek Vb. Var dedim. Ve altta C4 derken lafın gelişi olduğunu belirttim. Taktiğin gibi patlayacak diye bir kaide olmadığını söyledim. Sonra arkadaş paramız olmadığı için alıyoruz dedi. Bende "Paramız olmadığı için C4 almak mı?" Yazdım. At gözlüğü takıp konuya atlamayınız. Ve nedenlerinize belirttim. Kalitesiz kondansatör vb. Modlar sağ olsun. Direk mesaja bakmış. Modlar ne yaptı? Açıklama yapmama rağmen bilgisizlik diye geri döndüler.

Konu linki;https://forum.donanimarsivi.com/konu/powerboost-marka-psu-ve-kasa.270698/page-2

Ne konuda tartıştığınızı tam olarak anlayamadım.
Bana fake dedi, sonra da mesajı sildi, cevap vermedi. Şimdi de şaka yaptım diye kurtulmaya çalışıyor.

Ek olarak moderatör benim şahsıma bir daha böyle sanki ben gerizekalıymışım gibi konuşursa şikayet edeceğim. Adamlara bak, durdukları yerde dalga geçip sonrada laf yememeyi hayal ediyorlar. Yok kardeşim öyle bir dünya. Başkası olsa küfür ederdi. Şu gereksiz işler yüzünden asıl işlerime odaklanamıyorum, adamın oynadıkça oynayası geliyor benimle.

Başkası olsa küfür ederdi. Şu gereksiz işler yüzünden asıl işlerime odaklanamıyorum, adamın oynadıkça oynayası geliyor benimle.
Bunları hakaret ettikten sonra mı söylüyorsun? Trajik hayaller.
Yahu foruma iyi falan dediğimiz yok! Zaten orayı bırakıp buraya geçmeyi düşünüyorum (Duruma göre.)
Ben sana iyi dedin diye bir cümle kurdum mu? Aldığın cezayı bana değil, moderatörlere anlat.

Durum
Bu konu kilitlenmiştir.
Geri