rusta benzer oyunlar

Genel hayatta kalma oyunlarına bakabilirsin steam'den dostum. Bütün oyunların mantığı aynı ama 1-2 tane oynayınca diğerleri zaten birbirinin kopyası şeyler. Hep aynı mantık.

Ark var. başlarsan hayatını bir kenera birakman gerekiyor. 😄
Screenshot_2020-05-08-01-07-11-369_com.valvesoftware.android.steam.community.webp

ARK başlasam öğrenmem ne kadar sürer kendi kendime?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Aslında arkı ben aralıklı aralıklı oynadım yani orda yazan süreden daha fazla. Hala öğreniyorum oyunu. 1k 1.5 k da oyunun tüm mentalitesini çözersin. Gerisi senin öğrenme azmine bağlı. Kimileri var 4 k 4.5 k saatleri var hala bot gibi aimleri var. Pvp de heycanlanıyorlar vs vs.

@Realytcodec dostum oynama sürelerine bakılırsa senin pek bi hayat kalmamış zaten :) 6 oyuna 5k saat harcamışsın. Biraz diğer hayata da açık ol bence :)

@Realytcodec dostum oynama sürelerine bakılırsa senin pek bi hayat kalmamış zaten :) 6 oyuna 5k saat harcamışsın. Biraz diğer hayata da açık ol bence :)
Diğer hayatı da dengede götürmeye çalışıyorum. 😄 Kime göre denge ? o tartışılır 😄 hayata nasıl baktığına bağlı amaan az daha kurcalarsak hayatı sorgulayıp gereksiz tribe giricem. 😄 kışın mağara ma çekiliyorum yazları dolu dolu yaşıyorum. 😄

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,182,165
Üyeler
187,631
Son üye
hamdiogretmen
Geri