BANA yardım edebilme şansın varmıTam olarak şu hıza çıkabilirsiniz diye bir şey söyleyemeyiz.Yavaş yavaş voltajı arttırarak deneyip çıkabileceğiniz en üst seviyeyi kendiniz bulacaksınız.Yada Ryzen Master uygulamasıyla da yapabilirsin.
BANA yardım edebilme şansın varmı
tanıdıklarımda kimse yapmıyor bende bilmiyorum ne önerirsiniz inventus bilgisayara overclokc yapıyor diyorlar pc yi oraya göndereyimmiYoutube'de bir sürü rehber mevcut çok anlamıyorsanız bilen bir tanıdığına yaptırın aksi taktirde sisteme zarar verebilirsiniz.
tanıdıklarımda kimse yapmıyor bende bilmiyorum ne önerirsiniz inventus bilgisayara overclokc yapıyor diyorlar pc yi oraya göndereyimmi
Yavaş yavaş voltaj yükselterek deneyin fazla girerseniz sistem reset atar acılmaz stock fanla önermem hava soğutucusuyla 4.0.4.2 arasıryzen 5 1600 14nm işlemcim var msi b350 pc mate anakartım var stock fanla en fazla kaç ghz e çıkabilirim overclock yapsam birde nasıl yapılır
Youtubde 3.9 ghz e çıkıyor adam çok güzel fps artışı oluyor tam performansda kullanmak istiyorum
youtubede adam 4 ghz yapıp volatjıda gösterdi yaptım pc bir kere kendine reset attı sonra biosu sıfırladım korktumYavaş yavaş voltaj yükselterek deneyin fazla girerseniz sistem reset atar acılmaz stock fanla önermem hava soğutucusuyla 4.0.4.2 arası
youtubede adam 4 ghz yapıp volatjıda gösterdi yaptım pc bir kere kendine reset attı sonra biosu sıfırladım korktum
Reklam gibi olmasın ama,youtubede adam 4 ghz yapıp volatjıda gösterdi yaptım pc bir kere kendine reset attı sonra biosu sıfırladım korktum
volatjı kaç kaç arttırıyımHer sistemde aynı voltaj değerleri olmaz.Kendiniz yavaş yavaş arttırıp uygun voltaj değerini bulmanız lazım.Aksi taktirde sisteme zarar gelebilir.