Corsair Glaive Rgb Pro vs Rival 710

MER7

80+
Reaksiyon skoru
5
Herkese hayırlı Ramazanlar dilerim öncelikle. Arkadaşlar mouse alıcam şuan aklımda 2 mouse var biri glaive rgb pro diğeri rival 710 fiyatları ortalama aynı gibi birbirine yakın kullanan arkadaşlar deneyımlerını aktarırlarsa sevınırım çok arada kaldım. :)

Herkese hayırlı Ramazanlar dilerim öncelikle. Arkadaşlar mouse alıcam şuan aklımda 2 mouse var biri glaive RGB pro diğeri rival 710 fiyatları ortalama aynı gibi birbirine yakın kullanan arkadaşlar deneyımlerını aktarırlarsa sevınırım çok arada kaldım. :)
rival 710 bence
Post automatically merged:

Herkese hayırlı Ramazanlar dilerim öncelikle. Arkadaşlar mouse alıcam şuan aklımda 2 mouse var biri glaive RGB pro diğeri rival 710 fiyatları ortalama aynı gibi birbirine yakın kullanan arkadaşlar deneyımlerını aktarırlarsa sevınırım çok arada kaldım. :)
zowie bakabilirsin

bende zowie ec1a alıcam çok iyi arkadaşımda var gerçekten iyi bir mouse logitech g403 bakabilirsin ama bence zowie al ne tür oyunlar oynuyorsun
bu aralar günde en az 6-7 saat belkı daha bıle fazla csgo oynuyorum zowie ec1-a ya baktım oda neredeyse aynı fıyatta

bu aralar günde en az 6-7 saat belkı daha bıle fazla csgo oynuyorum zowie ec1-a ya baktım oda neredeyse aynı fıyatta
bende cs ciyim zowie ec1a var arkadaşımda cs oynuyor gayet memnun benim tek takıldığım şey herhangi bir yazılımı rgb vb yok dpi ayarı mouseun altında bulunuyor sadece

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,201,754
Üyeler
190,968
Son üye
Dionysos116
Geri