2060 sistem toplamak istiyorum

basrixl

80+
Reaksiyon skoru
7
2060 sistem toplamak istiyorum bütçe 7k sizce beklemelimiyim alayım mı stoklar yok 2 kat fiyatlar beklersem 1 2 ay 7k ya toplayabilirmiyim sistem önerileriniz varmı 7k ya pc ytoplamak istiyorum anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi

2020 sonunda 7k ya 2060 lı pc toplamıştı fiyatlar düşünce toplarsın

2060 sistem toplamak istiyorum bütçe 7k sizce beklemelimiyim alayım mı stoklar yok 2 kat fiyatlar beklersem 1 2 ay 7k ya toplayabilirmiyim sistem önerileriniz varmı 7k ya pc ytoplamak istiyorum anlayan arkadaşlar yardımcı olabilir mi
bu dönemde biraz zor. hele ki 2060 istiyorsanız.

nezamana düşer fiyat 1.5 senedir bekliyorum parayı denkleştirdim stok yok bu sefer
Kankam mining dolar falan derken fiyatlar uçtu yeni ekran kartlarıda çıktı piyasa yüksek olmasa belki daha ucuza toplardın ben 3000 serisi çıkmadan i5 9400f işlemciyle 7kya toplmaıştım

oyun olarak csgo valorant gta5 gibi oynuyorum edit,tasarım ve kodlama için kullanıcağım ayriyeten sistem tavsiyesi verebilirmisiniz

oyun olarak csgo valorant gta5 gibi oynuyorum edit,tasarım ve kodlama için kullanıcağım ayriyeten sistem tavsiyesi verebilirmisiniz
2060la p oyunların hepsini sorunsuz yüksek fps oynadım kodlama falan bilemem ama

Edit tasarım kodlama gibi şeyler yapıyorsan ryzen 5 3600 öneririm ama biraz pahalıya patlar 10400f li toplarsan da ileride 11.nesle geçmek istediğinde anakart değiştirmek zorunda kalırsın

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,202,790
Üyeler
191,165
Son üye
Shadow36
Geri