Kripto paralara vergi geliyor

ben kolaymı dedim
boş yapma
kazanan herkes vergisini veriyosa onlarda verecek.
o adamlar çalışıyor onların para kaybetme derdi de ihtimali de yok ayrıca biri fiziksel güç ile para kazanmak biri para ile para kazanmak aynı kefeye koyuyorsun sen boş yapma

Güzel bi durum.
devlete vergi vermeleri gerek zaten.

Türkiyede bu işten zengin olanlar nadir var zaten üstüne hemen vergi.

o adamlar çalışıyor onların para kaybetme derdi de ihtimali de yok ayrıca biri fiziksel güç ile para kazanmak biri para ile para kazanmak aynı kefeye koyuyorsun sen boş yapma
alacaklar hatta bizden ne alıyosalar 2 katını alsınlar

bence gereken bişeydi
herkes kazandığının vergisini ödüyor onlarda yüksek paralar kazanıyo ödemeliler.
Riskli kazanmak başka kazanmak başka. Kaybetmekte var burda. Sen borsaya 20k yatırıyorun eth düşüyor para 15k oluyor bide 15k' nın vergisini mi odeyecek çekerken parayı?

Türkiyede bu işten zengin olanlar nadir var zaten üstüne hemen vergi.
nadir :D
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Riskli kazanmak başka kazanmak başka. Kaybetmekte var burda. Sen borsaya 20k yatırıyorun eth düşüyor para 15k oluyor bide 15k' nın vergisini mi odeyecek çekerken parayı?
o kadarını bilemem ama kaybedenlerden almassalar ilk defa iyi bişe olmuş olur

artık tartışmak istemiyorum kimseyle bu konu hakkında neyse ne artık

yav kardeşim herkes kazanıyor sanıyorsun sen galiba senin kafan mı iyi ayrıca kazanmama şansı da var o zaman kaybedince de devlet sen kaybettin al sana para desin kazanınca da vergi ödeyelim kaybwedince de ödeyelim hiçbir şey yapmsak da ödeyelim nefesvergisi ödeyelim başka

Zaten ödüyoruz vergi. Binance BtcTurk veya paribu ya para yatırırken kesiyor onun bir kısmı vergi

yav kardeşim herkes kazanıyor sanıyorsun sen galiba senin kafan mı iyi ayrıca kazanmama şansı da var o zaman kaybedince de devlet sen kaybettin al sana para desin kazanınca da vergi ödeyelim kaybwedince de ödeyelim hiçbir şey yapmsak da ödeyelim nefesvergisi ödeyelim başka
1614327692378.png

Bende bunu merak ediyorum. Ben girdim, bir şey kazanamadım ve kripto paralardan soğudum. Bu işten ayrılmak istiyorum. Bunu bankama çetiğim zaman "gelir" olarak mı algılanacak acaba? Öyle oldu diyelim muhtemelen %18 KDV ve %18/20 Gelir Vergisi ödemem mi gerekiyor. Şu an buralar muamma.

ee almadı o zaman neden devlete para veriyor
zaten yeterince vergi var ayrıca herkesin yatırım yapma ihtimali var o zaman gitsin o çalışan adfam o kadar kolaysam adem o da yatırım yapsın

Geri