- Reaksiyon skoru
- 14
Selamlar arkadaşlar red switch bir klavye almak istiyorum 200-300 tl bütcem var ogre ve warlock compact düşünüyorum 2sinden hangisini almalıyım veya almalı mıyım ?
hocam kusura bakmayın ama sorum olacaktı trust 22810 voxa mikrofon cızırtı sorunu var ne etmem gerekiyor hocamİkisini de almamalısın. Red switch için bütçeni artırman gerekiyor.
Red switch:
Blue switch:AOC GK500 Outemu Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
AOC GK500 Outemu Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GK500 ITOPYA'da.www.itopya.com
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarları
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
GAME GARAJ | Oyuncu Laptop, Hazır Sistemler, Oyuncu Bilgisayarlarıwww.gamegaraj.com
Bilgim yok.hocam kusura bakmayın ama sorum olacaktı trust 22810 voxa mikrofon cızırtı sorunu var ne etmem gerekiyor hocam
sağolun hocamBilgim yok.
hocam bütçe artmıyor fakat red swtich istiyorum ne yapmam gerekİkisini de almamalısın. Red switch için bütçeni artırman gerekiyor.
Red switch:
Blue switch:AOC GK500 Outemu Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye | ITOPYA
AOC GK500 Outemu Red Switch Türkçe RGB Mekanik Gaming Klavye En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile GK500 ITOPYA'da.www.itopya.com
Bütçenin artması veya indirim beklemen gerekiyor. Bu fiyata red switch, kaliteli bir klavye kalmadı Türkiye'de.hocam bütçe artmıyor fakat red swtich istiyorum ne yapmam gerek
CK61 nasıl hocamBütçenin artması veya indirim beklemen gerekiyor. Bu fiyata red switch, kaliteli bir klavye kalmadı Türkiye'de.
Nasıl olduğu hakkında bilgim yok ama o yurt dışından geliyor, vergi falan da olur yani.CK61 nasıl hocam
kötüCK61 nasıl hocam