- Bütçe
- 170
hangisini almalıyım? Bu linkden bakabilirsiniz https://www.epey.com/klavye-mouse/k...-g300s_logitech-g203-prodigy_philips-spk9413/
g300s güzel mouse ama 1 yıl içinde sıkıntısı çıkıyor. kronik sorunhangisini almalıyım? Bu linkden bakabilirsiniz https://www.epey.com/klavye-mouse/k...-g300s_logitech-g203-prodigy_philips-spk9413/
bunlara bir bakayım teşekkürlerHiçbiri alınmaz.
G300s modeli kronik sorunlu, çift tıklama gibi sorunları var ve eski bir mouse. G203 Prodigy modeli de aynı sorunlardan muzdarip.
Corsair KATAR PRO Kablolu Gaming Mouse | ITOPYA
Corsair KATAR PRO Kablolu Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-930C011-EU ITOPYA'da.www.itopya.com
![]()
HP Omen 600 Steelseries 1KF75AA Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Omen 600 Steelseries 1KF75AA Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Omen 600 Steelseries 1KF75AA Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 10.350,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
senin mouse g203 müş heralde memnun değil misin ondan mı dedinHiçbiri.Katar pro veya omen 400,600 bakın.
peki bu mouseler uzun süre dayanır mı? çok oyun oynamıyorum 2-3 yıl gitmesi benim için önemliHiçbiri alınmaz.
G300s modeli kronik sorunlu, çift tıklama gibi sorunları var ve eski bir mouse. G203 Prodigy modeli de aynı sorunlardan muzdarip.
Corsair KATAR PRO Kablolu Gaming Mouse | ITOPYA
Corsair KATAR PRO Kablolu Gaming Mouse En iyi fiyat ve ödeme seçenekleri ile CH-930C011-EU ITOPYA'da.www.itopya.com
![]()
HP Omen 600 Steelseries 1KF75AA Optik Kablolu Oyuncu Mouse Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz HP Omen 600 Steelseries 1KF75AA Optik Kablolu Oyuncu Mouse fiyatları için 4 taksit ve indirimleri kaçırma! HP Omen 600 Steelseries 1KF75AA Optik Kablolu Oyuncu Mouse özelliklerini incele, 10.350,00 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Ben şahsen çok memnunum fakat o fiyata daha iyi mouseler var.bunlara bir bakayım teşekkürler
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
senin mouse g203 müş heralde memnun değil misin ondan mı dedin
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
peki bu mouseler uzun süre dayanır mı? çok oyun oynamıyorum 2-3 yıl gitmesi benim için önemli