Bu High Power psu alınır mı?

Aynı modelin 500W olanını kullanıyorum. Fan sesi olsun verdiği güç olsun gayet iyi. Üste 150 lira daha verip XPG Pylon almaya gerek yok. Üstteki arkadaşın bu PSU hakkında bildiği kötü bir şey varsa da o nedenle önermiyorsa ben de bilmek isterim, Pylon ile değiştirebilirim alınmaz dedirtecek kadar büyük bir sorunu varsa.

Şimdiye kadar PSU ile ilgili canımı sıkan iki şeyden biri kabloların renkli olması, kasanın içinde çok sırıtıyorlar. Diğeri ise 24 pin kablosunun parmak gibi olması, taraklanmış yatay kablo yerine fileye sarılmış dairesel kablo yapmışlar. Arka kapağı kapatmak açısından sıkıntı yaratıyordu, ben de kasanın içinden geçirdim.

Markadan dolayı mı?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Xpg güzel mi pek bilmediğim bir marka, linkini atar mısınız?
Marka olarak değil, model olarak bakın. Pylon 650W daha iyi olur.
Bir de kullanacağınız sistemin özellikleri nedir?

Aynı modelin 500W olanını kullanıyorum. Fan sesi olsun verdiği güç olsun gayet iyi. Üste 150 lira daha verip XPG Pylon almaya gerek yok. Üstteki arkadaşın bu PSU hakkında bildiği kötü bir şey varsa da o nedenle önermiyorsa ben de bilmek isterim, Pylon ile değiştirebilirim alınmaz dedirtecek kadar büyük bir sorunu varsa.
Tamam.

Hocam linkini atar mısınız? Biraz pahalı buldum da aynı psu dan mı bahsediyorsunuz?

Sistemin nedir ? Aradaki fiyat farkına değicek kalite var.

Sistemin nedir ? Aradaki fiyat farkına değicek kalite var.
Hocam dediğim gibi sistemi daha dizmedim ama orta seviye bir sistem olarak ve amd olacak. Peki bu güzel mi https://www.akakce.com/power-supply/en-ucuz-fsp-hydro-hd700-700-w-fiyati,7063718.html

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,203,187
Üyeler
191,418
Son üye
Jeologg
Geri