Nasıl Para Kazanabilirim?

CarryExe

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
584
Herkese merhaba. Ben 15 yaşındayım ve bazı istediğim şeyleri almak için para kazanmak istiyorum. Bir yerde çıraklık yap gibi şeyler söylemeyin çünkü korona dönemi pek güven olmaz. Ben grafik tasarım ile uğraşıyorum. Onun ile ilgili internette veya başka bir yerden para kazanabileceğim bir yöntem var mıdır?

Pek anlamam ama vergilendirmeye tabii tutulur internetten yaptigin isler. Ona dikkat et.

Vergilendirme derken? Yani freelancer bir iş yapınca vergi mi vermek gerekiyor.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Hangi siteler mesela?
E tabii ki yurt disindan kazandigin paradan devletin haberi olur banka hesaplarini denetliyorlar. Ki gayet de dogal bisi.

internetten bir iş yapıcaksan şirket açmak zorundasın, eğer açmazsan, bugün kazanıp vergisini ödemediğin 3-5 bin lira ileride başını ağrıtır.

internetten bir iş yapıcaksan şirket açmak zorundasın, eğer açmazsan, bugün kazanıp vergisini ödemediğin 3-5 bin lira ileride başını ağrıtır.
Benim arkadaşım var ama o hiç vergi falan ödemiyor.

H
E tabii ki yurt disindan kazandigin paradan devletin haberi olur banka hesaplarini denetliyorlar. Ki gayet de dogal bisi.
Bir şey satmayacağım ama. Bana gelen paradan vergi mi alacak.

Dediğim gibi ileride başı ağrır, incelemeye takıldığı zaman ödemediği her 1 kuruş için usülsüzlük cezası + ödemediği vergibib 2 katı + geçikme faizi öder.
3 yıldır yapıyor o bu işi ama.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Kazandığın, bankaya giren her 1 kuruşun vergisini vermek zorundasın.
O zaman ben yurtdışına çıkacağım oradan para gönderirsem vergi mi vermek zorundayım?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,216,822
Üyeler
197,059
Son üye
fatmaazra16
Geri