ameteyasar
80+
- Reaksiyon skoru
- 39
Ayem no hacker ama tahminen evetArkadaşlar her gün bazı saatlerde internete erişimim kesiliyor ve cmd ye netstat -an -p tcp yazdığımda synet ler görüyorum.
Sizce saldırı mı yiyorum bana açıklarmısınız bundan nasıl kurtulurum?
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
12 yıllık pcme bağlanan oldu...Kim neden sana DDoS atsın ki ?
Hocam ben nerden bileyim internetten aldığım bir bilgiye göre bu synet ler ddost oluyormuş hergün 3 5 defa başıma geliyor.Kim neden sana DDoS atsın ki ?
Hocam bilgisayarda açık bırakırsanız tabii ki yaparlar siz bir hata yapmadan kim neden bilgisayarınıza sızsın ki.Ayem no hacker ama tahminen evet
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
12 yıllık pcme bağlanan oldu...
Arkadaşlar her gün bazı saatlerde internete erişimim kesiliyor ve cmd ye netstat -an -p tcp yazdığımda synet ler görüyorum.
Sizce saldırı mı yiyorum bana açıklarmısınız bundan nasıl kurtulurum?
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Ne alaka açık bırakmak? Normal oyun oynarken FPS yaklaşlık 150 düşüp mouse kendi kendine döndü ve sesler geldiHocam bilgisayarda açık bırakırsanız tabii ki yaparlar siz bir hata yapmadan kim neden bilgisayarınıza sızsın ki.
Ben zaten ddos mu yiyorum diye sordum komik geldiyse ne mutlu sana dostum biz burda insanlara soruyoruz danışıyoruz.dediğin şey o kadar komik ki o senin attığın senin sayfaya uygulamaya gönderdiğin pakettir
ddos bir keresinde o şekilde gözükmez.
Ne alakası var açık bırakınca mı oluyor?Hocam bilgisayarda açık bırakırsanız tabii ki yaparlar siz bir hata yapmadan kim neden bilgisayarınıza sızsın ki.
Hocam o anlamda kastetmedim diğerleride olabilir falan yazınca Bi komik geldi sen rahat ol ve bana modem arayüzündeki dsl bölümünü gönder dostum.Ben zaten ddos mu yiyorum diye sordum komik geldiyse ne mutlu sana dostum biz burda insanlara soruyoruz danışıyoruz.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
Ne alakası var açık bırakınca mı oluyor?
Huawei modem kullanıyorum arayüze girdim nasıl dsl arayüzünü bulacağım.Hocam o anlamda kastetmedim diğerleride olabilir falan yazınca Bi komik geldi sen rahat ol ve bana modem arayüzündeki dsl bölümünü gönder dostum.
Fiber mi hat?Huawei modem kullanıyorum arayüze girdim nasıl dsl arayüzünü bulacağım.
EvetFiber mi hat?