Öneri Direksiyon seti önerileriniz?

Akycnn

80+
Reaksiyon skoru
122
Bütçe
8000
Arkadaşlar selam bi direksiyon alacağım maks 7k belki 8 yardımcı olursanız sevinirim
Ps4/Pc

Agaa yapıştır T300RS GT

Logitech G923 falan hiç bakma bile. En başta T300 1080°, G923 900°.

bunu öneririm
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

yanlış oldu
Ps4 var reis niye Aliym PC de var direksiyon lazm

Agaa yapıştır T300RS GT

Logitech G923 falan hiç bakma bile. En başta T300 1080°, G923 900°.
Ya çok eski gözüküyor niye

g29+ shifter al

Arkadaşlar selam bi direksiyon alacağım maks 7k belki 8 yardımcı olursanız sevinirim
Ps4/Pc
Senin yerinde olsaydım logitech g29 ile shifter alırdım. Mağaza gittiğimde bakmıştım dokunması bile çok güzel ama kaliteli olduğu belli üzmez.

Ps4 var reis niye Aliym PC de var direksiyon lazm

Ya çok eski gözüküyor niye
Eski mi? Hocam en mantıklısı bu çok iyi direksiyon. İstersen bi kullanım videolarına bak. Geri tepkimeleri çok iyi. ETS 2'de tırtıklı zeminde bile tir tir titriyor gerisini sen düşün. Anında topluyor direksiyonu yani rahatlıkla drift yapabilirsin Forza Horizon veya Assetto Corsa'da. Yeterki sen gaz debriyaj ayarla direksiyonu o döndürüyor zaten .d

Ke
Eski mi? Hocam en mantıklısı bu çok iyi direksiyon. İstersen bi kullanım videolarına bak. Geri tepkimeleri çok iyi. ETS 2'de tırtıklı zeminde bile tir tir titriyor gerisini sen düşün. Anında topluyor direksiyonu yani rahatlıkla drift yapabilirsin Forza Horizon veya Assetto Corsa'da. Yeterki sen gaz debriyaj ayarla direksiyonu o döndürüyor zaten .d
Kesinlikle.G29 da iyi ama bu daha iyi .

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,181,139
Üyeler
187,456
Son üye
Enes2e
Geri