Neler Yeni

Kendimi çaresiz hissediyorum.

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,916
İsim
Eren Yeager
Beni dinledin, beni anladın, soruma ve sorunuma mantıklı cevaplar verdin. Önemli olan vicüt değil zeka yaşı. Neden olmasın
O konuda haklısın hocam yaş değil
Zeka yaşıda önemli

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı

R o s s

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,518
İsim
RecH
Çok bu tip konuların adamı değilim ama kendimi üzgün hissettiğimde gülmeye çalışıyorum mesela giriyorum foruma konu başlıklarını okuyorum sırf o bile bazen yüzümü güldürüyor :D. Ama bu konuda diyebileceğim çok yalnız kalma hocam, arkadaşlarla dışarı çık olmazsa dc'den milletle oyun filan oyna, bir şeyin "community"ine katıl bu gerçekten çok faydalı olur benim hayatımda çok yardımcı oldu mesela.
Aykut elmas izlemeni terci ederim bsn kendimi kotü hissetğim zaman öyle yapıyorum

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,916
İsim
Eren Yeager
Özelden yazabilirsin tanışabiliriz hocam
Hocam kişisel algılamayın kesinlikle zaten sizi tanımıyorum.
Bu aralar sanaldan tanıştığım konuştuğum kimsenin bana pek yararı dokunmadı
Şuan benimde bir derdim var ve bu derde sahip olmamın nedeni sanaldan bir discord grubundan tanıdığım bir kaç kişi o yüzden kendimi bütün DC sunucularından çıkardım ve uzun süre böyle kalacağım.
Dediğim gibi hocam kişisel algılamayın sakın.

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
Hocam kişisel algılamayın kesinlikle zaten sizi tanımıyorum.
Bu aralar sanaldan tanıştığım konuştuğum kimsenin bana pek yararı dokunmadı
Şuan benimde bir derdim var ve bu derde sahip olmamın nedeni sanaldan bir discord grubundan tanıdığım bir kaç kişi o yüzden kendimi bütün DC sunucularından çıkardım ve uzun süre böyle kalacağım.
Dediğim gibi hocam kişisel algılamayın sakın.
Yok hocam elbette sizin kararınız. Sonuçta bir konudaki güven bir kere kırılınca suçu olmayan insanlara da temkinli yaklaşıyoruz. Güven böyle bişey

Dahası  
Reaksiyon skoru
60
İsim
Kojimo
Böyle bir şeyi kafana takmak hiç bir şeyi çözmez, hayatta her türlü şey gelecek başına, başımıza. Bunlarla birlikte yaşamayı öğrenmek zorundasın, zorundayız. Seni aldattığına göre kafaya takmana değecek bir insan bile değil, böyle bir "insandan" yol yakınken kurtulduğun için şanslı olduğunu düşün.

LalaMüfik

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,048
İsim
Melih k.
Arkadaşlar merhaba. Beni belki bazı formlarda cevap yazarken veya kendi konularımı tartışırken görmüşsünüzdür. Lakin elimden geldiğince müsait oldukça görmeye bakmaya dönmeye çalışıyorum ama inanın bana ruh sağlığı açısından hiç iyi değilim. 2 ay önce 3 yıllık bir ilişkiden aldatılarak ayrıldım. Bu durumun acısını en aza indirmek için de bütün sosyal medya hesaplarını takip etmeyi mesaj atmayı ve görüşmeyi bıraktım. Yakın arkadaşlarımızla da iletişimimi kestim. Ben 20 yaşındayım. Ve içimde dev bir boşluk oluştu. Dev bir isteksizlik. Hevessizlik ve ne yaparsam yapayım tad zevk veya mutluluk içeren hiçbir duyguyu artık hissedemiyorum. Durduk yere saçma sapan düşünceler geliyor kafama. Durduk yere aklıma yapılan ihanet ve bitmek bilmeyecekmiş gibi bir kabus düşüncesi sürekli kafamı kemiriyor. Ruh sağlığımın bozulmasından korkuyorum. Lütfen bişeyler söyleyin.
sana burada aşk bu edebiyatı yapmam belkide annen kadar değerli biridir ve seni aldatmıştır yani ben sebep için değil duyguların için konuşuyorum ve sana sadece diyeceğim şey şu düşünme hiç bir şey düşünme hayatı boş yaşa ama sadcee mutlu olana kadar kitap oku oyun oyna diiz izle yemek ye ne kilo almak derdin olsun ya da ilişkinden ayrılman hayatı yaşa eminimki karşına güzel biri çıkacak hayatını değiştirecek bu günler de vardı diyeceksin ben manita işinden anlamam ama duygu boşluğunu anlarım o yüzden düşünme ve kendine değer ver

Skynel

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,916
İsim
Eren Yeager
Yok hocam elbette sizin kararınız. Sonuçta bir konudaki güven bir kere kırılınca suçu olmayan insanlara da temkinli yaklaşıyoruz. Güven böyle bişey
Dediğim gibi sakın kişisel algılamayın
Zaten beni anladığınızı düşünüyorum hocam.

cfranko

80+ Platinum
En İyi Cevap
12
Dahası  
Reaksiyon skoru
28,604
İsim
cfranko
İlgilendiği Kategoriler
Memory

Sahin416

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
349
İsim
Şahin Dağlı
sana burada aşk bu edebiyatı yapmam belkide annen kadar değerli biridir ve seni aldatmıştır yani ben sebep için değil duyguların için konuşuyorum ve sana sadece diyeceğim şey şu düşünme hiç bir şey düşünme hayatı boş yaşa ama sadcee mutlu olana kadar kitap oku oyun oyna diiz izle yemek ye ne kilo almak derdin olsun ya da ilişkinden ayrılman hayatı yaşa eminimki karşına güzel biri çıkacak hayatını değiştirecek bu günler de vardı diyeceksin ben manita işinden anlamam ama duygu boşluğunu anlarım o yüzden düşünme ve kendine değer ver
Kendimi değerli gördüğüm için ondan uzaklaştım. Ve bir daha onu kendime yaklaştırmam hocam
Mesaj otomatik birleştirildi:

O neymiş öyle ya :( Valla aşırı kötü durum geçmiş olsun
Allah yaşatmasın hocam

Hudzell

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
21,623
İsim
Hakan
İlgilendiği Kategoriler
Mining, Trading, Kripto, Crack
Arkadaşlar merhaba. Beni belki bazı formlarda cevap yazarken veya kendi konularımı tartışırken görmüşsünüzdür. Lakin elimden geldiğince müsait oldukça görmeye bakmaya dönmeye çalışıyorum ama inanın bana ruh sağlığı açısından hiç iyi değilim. 2 ay önce 3 yıllık bir ilişkiden aldatılarak ayrıldım. Bu durumun acısını en aza indirmek için de bütün sosyal medya hesaplarını takip etmeyi mesaj atmayı ve görüşmeyi bıraktım. Yakın arkadaşlarımızla da iletişimimi kestim. Ben 20 yaşındayım. Ve içimde dev bir boşluk oluştu. Dev bir isteksizlik. Hevessizlik ve ne yaparsam yapayım tad zevk veya mutluluk içeren hiçbir duyguyu artık hissedemiyorum. Durduk yere saçma sapan düşünceler geliyor kafama. Durduk yere aklıma yapılan ihanet ve bitmek bilmeyecekmiş gibi bir kabus düşüncesi sürekli kafamı kemiriyor. Ruh sağlığımın bozulmasından korkuyorum. Lütfen bişeyler söyleyin.
elimden geldiğince empati kurarak sizi motive etmek, teselli etmek istiyorum uzun süreli olmasa da benim de 6 aylık ilişkiden sonra aldatma ile bitti dışarıdan her ne kadar kolay bir durum gibi gözükse de benim için o kadar da kolay değildi, bu ilişkilerin süresi uzun olsun kısa olsun herkesin acısı kendine ve kimse bu konuda birbirini tam anlamıyla anlayamaz bile ben sinire yatkın biriyim baya çevremdeki eşyalara zarar verme kendime zarar verme gibi durumlarım oldu hatta kin bile besledim akla gelmeyecek intikam yöntemleri düşündüm (öldürme vs değil ama hayatını karartmaya yeter) zaman geçtikçe içim yumuşamaya başladı kafam her geçen gün daha da dağıldı olay tazeliğini bende korusa da artık düşüncesi beni pek rahatsız etmiyor yeni yeni arkadaşlarla takılmaya başladım özellikle kütüphaneye gitmeyen ben kütüphaneye gitmeye başladım kendimce tasarım yapmaya başladım gerçekten beni derinden etkileyen hobiler edindim
ki ailenizden ayrılmışsınız buna gerçekten üzüldüm ne yaşadınız bilemem ama inşallah ailenizle aranız düzelir
sosyal mecralardan çekilmek yerine tam aksine arkadaşlarınızla bağınızı koparmayın gerçekten bu kişisine göre değişse de çok etkili, yalnızlık belli bir süre iyi gelir ancak sonradan da yalnız kaldığına üzülürsün daha da karışır. yeni arkadaşlar edinin ve bu arkadaşlarınıza içinizi dökün bi nebze de olsa kafanızdaki karamsarlığı hafifletir ve her daim önünüze bakın allahın izni ile yaşayacak daha çok ömrünüz var, dini inancınızı bilmiyorum ama ibadet de iyi gelebilir bu da aşırı etkili bir çözüm manevi olarak rahatlatır ya da müslüman değilim derseniz meditasyon yapabilirsiniz sizi öldürmeyen acı güçlü kılar aklınıza kötü bir düşünce geldiğinde hep ilerisini düşünün geleceğinizi düşünün ama karamsarlığınızın bu düşüncelere etkilemesine izin vermeyin gerçekten pozitif bir şekilde düşünün, içinizi ferah tutmaya çalışın
ayrılalı ne kadar oldu bilmiyorum ama yeni oldu ise bu tür durumlara düşmeniz her ne kadar kötü olsa da normaldir belki 2 ay bunu düşüneceksiniz belki 6 belki de 1 yıl ne kadar düşünürseniz düşünün ömrünüzü bu düşünceye harcamayacaksınız harcamamlısınız elinde sonunda düşünmeyi bırakacaksınız. daha gençsiniz daha iyi ilişkileriniz de olacaktır inşallah lütfen bakın tüm benliğimle ve içimden gelerek söylüyorum kendinizi daha fazla yıpratmayın, ben size göre bir monitörün ardında online bir kullanıcı olabilir ama bu duruma düşmenize gerçekten çok üzüldüm daha iyi olacaksınız kendinize güveniniz de lütfen tam olsun

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,068,177
Üyeler
169,683
Son üye
hyperFREAK47
Top Bottom