Taahhütsüz VDSL firma önerisi

Rhalith

80+
Reaksiyon skoru
33
Arkadaşlar abim Balıkesir'de kablonet kullanıyor. Sözde fiber olan bu internette aşırı yüksek ping değerlerine ve stabilite sorunlarına sahip. Kullandığı paket yeni çıkan sürekli sınırsız 100 Mbps olan paket ve 160 TL ödüyor her ay.

İnterneti kullanan kimse olmamasına rağmen CSGO'da 150 ping alıyor. Adamlar ışınlana ışınlana gidiyormuş. Yine interneti kullanan kimse yokken bazen 1080P YouTube videoları donuyor.

Şimdi denemek için kablonetin yanına 1 aylığına VDSL internet bağlatacak. Altyapı sorgulaması bu şekilde.
1614587653746.png

Bize en ucuz ve iptal ettirirken veya bağlatırken sorun yaşatmayacak taahhütsüz firmayı önerebilir misiniz? Tek isteğimiz VDSL altyapıyı test etmek, ping değerleri ve bağlantı kalitesi açısından kablonetten iyiyse direkt iptal ettireceğiz kabloneti ve VDSL ile devam edeceğiz.

Millenicom alman daha iyi olur, Millenicom aliniz. Altta rehberimi oku, sonra aklıana takılan bir şey olursa sor yardımcı olayım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Türknet sıkıntılı bir firma lütfen bilip bilmeden, araştırmadan öneride bulunmayalım. Kendileri bizim en son önerdiğimiz firmalardan.

Millenicom bakılabilir.

Millenicom öneririm.

Millenicom alman daha iyi olur, Millenicom aliniz. Altta rehberimi oku, sonra aklıana takılan bir şey olursa sor yardımcı olayım.
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Türknet sıkıntılı bir firma lütfen bilip bilmeden, araştırmadan öneride bulunmayalım. Kendileri bizim en son önerdiğimiz firmalardan.
vdsl altyapi turktelekomun sorun varsa aslinda turktelekom kaynakli oluyor. benim arkadas bagladi tahhutsuz iyi diyordu. ha su da var iptalde evrak imzala postala islemleri geciktirtiriyorlarmis. telefon ile musteri hizmetlerine baglanmak zaten imkansiz bir ariza olursa evet duzeltmeleri gec olabilir

vdsl altyapi turktelekomun sorun varsa aslinda turktelekom kaynakli oluyor. benim arkadas bagladi tahhutsuz iyi diyordu. ha su da var iptalde evrak imzala postala islemleri geciktirtiriyorlarmis
Bu forumda İnternet Teknik Destek Kulübünün @alpolojix / Leroxy den sonra kurucusu olarak internet hakkında bilmeden kkonuşmam merak etme. Türknetten dolayı kaç kişinin başı yandı, bazıları kurtuldu bazıları hala kurtulamadı ve neler çekiyor biz biliyoruz. Türknet sıkıntılı bir firma ve Gigafiber ya da YAPA latyapısı olmadığı sürece ve zor durumda kalınmadıpı sürece alınmasını önermiyoruz. Senin bir arkadaşın memnun kaldı diye herkes kalacak değil en nihayetinde. Üstelik ben Türknet'in hiç bir işini hızlı yaptığını görmedim (en azından kendi tecrübelerimde böyle) o yüzden işlemleri yavaş yapmalarına da şaşırmıyorum. Lütfen bir dahakine bilgi vereceğin zaman araştırıp öyle ver.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,206,403
Üyeler
193,023
Son üye
Talhakdz
Geri