Öneri 350TL Bütçeye Klavye Önerisi

ahlatliinsan

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
325
Bütçe
350
Herkese selamlar. Bütçem 350TL. Vatan'dan olması benim için önemli. Benim gözüme İNCA İKG-445 güzel gözüktü ama yine de size de danışmak istedim. Teşekkürler.

400TL K3 PRO var sıkıntı çıkarsa kolayca iade alıyor Monster onu deneyebilirsiniz

Yaşadığınız yerde MediaMarkt yok mu peki?
Bana uzak maalesef.
Post automatically merged:

Öneremeyeceğim bu fiyatta vatanda tek bir güzel ürün bulamadım :(
Bu ürün nasıldır?

400 TL'ye çıkıp K3 PRO alın, Vatan'da hiç ürün yok.

Maalesef elimde öyle bir imkan yok. :(
Post automatically merged:

Switch türünden dolayı mı? Onun dışında forumlarda alınabilir olduğu söyleniyor bu markanın.
Kim söylüyor :D Ekşi sözlükte kullanan insanlar vs. Ağlıyor forumda da sevilen bir marka değil zaten Alın alıyorsanız ama 1 seneyi çıkarmaz bence , ayrıca switchden değil switchlerin altında kulanılan bir parça var iletimi sağlayan o kalitesiz oluyor bu markalarda

Herkese selamlar. Bütçem 350TL. Vatan'dan olması benim için önemli. Benim gözüme İNCA İKG-445 güzel gözüktü ama yine de size de danışmak istedim. Teşekkürler.
numped önemli değil diyorsan redragon dark avenger k568 e bakabilirsin ben de buradan önerdiler ve öyle aldım gerçekten memnunum sadece bu fiyattaki klavyelerde olduğu gibi bundada çınlama sesi var detaylı araştırmak istersen @zbabomen abi bu klavyenin incelemesini yapmıştı ona bir göz at istersen

Kim söylüyor :D Ekşi sözlükte kullanan insanlar vs. Ağlıyor forumda da sevilen bir marka değil zaten Alın alıyorsanız ama 1 seneyi çıkarmaz bence , ayrıca switchden değil switchlerin altında kulanılan bir parça var iletimi sağlayan o kalitesiz oluyor bu markalarda
Oralarda genelde modem ve kablosuz mouseyi eleştirmişler. Açıkçası klavye anlamında öneriliyor. Şuan da çok arada kaldım.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,201,347
Üyeler
190,898
Son üye
alidaşdemir
Geri