İncehesap iade almıyor

Emin ol 2.elden versem kar edicem ürünü 550 TL ye aldım şu an 650-700 TL ye satılıyor ağla
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Benim hatam? Pardon ben ne hata yapmışım
gayet sözleşmede belirtmiller özel ürünleri iade almıyoruz diye o zaman 2.el satın

Benim hatam? Pardon ben ne hata yapmışım
Kutuyu açtıysanız kullanmasanız bile kullandı sayılırsınız. Eğer kutuyu açmamış olsanız iade alırlardı zaten. Ancak siz yine de online olarak başvuru yapıp şansınızı tüketici hakem heyetinde deneyin. Ek ücret ödeme durumu olmaz haksız bulunsanız dahi, sadece haklı bulunursanız iade şansınız olur.

2.el ne zaman satacağım belli olmaz neden uğraşayım boş yere o kadar süre kulaklıksız kalayım
Hem tüketici mahkemesine vereceğim Diyosun hem de zamanım yok diyosun mahkeme en az 1 ay hatta daha uzun sürebilir

Kulaklık modeli ne acaba muhtemelen 550ye alıp 700e satamiyacaksiniz merak ettim

Hem tüketici mahkemesine vereceğim Diyosun hem de zamanım yok diyosun mahkeme en az 1 ay hatta daha uzun sürebilir

Kulaklık modeli ne acaba muhtemelen 550ye alıp 700e satamiyacaksiniz merak ettim
hs 60 pro sallıyor bence kulaklığı bozdu ade ettirmeye çalışıyor

hs 60 pro

2.el ne zaman satacağım belli olmaz neden uğraşayım boş yere o kadar süre kulaklıksız kalayım
Üstteki soruma cevap verebilir misin?
Madem sorun yaşadın anlatabilir misin sorununu ? Neden iade almaları gerektiğini?

Kulaklık iadesi de alınır nasıl alınmaz iadesi alınmayan ürünlerde kulaklık ile ilgili bir şey geçmiyor pantolon t-shirt gibi tene temas eden ürünler iade alınıyor da kulaklık mı alınmayacak
Dostum kulaklık masayla mı temas ediyor? Tabii ki almamakta haklılar, bu konuda suçlamanız çok saçma.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,190,738
Üyeler
188,984
Son üye
Ahmey
Geri