Dambıldor
80+ Silver
- Reaksiyon skoru
- 2,616
10 gün kullanmış birisi 460a veriyor bide 700e satacakmis bugün iyi güldümhs 60 pro
10 gün kullanmış birisi 460a veriyor bide 700e satacakmis bugün iyi güldümhs 60 pro
Ürünü kullanmadım bana geldi diğer gün direk kargoya verdim anlama kıtlığın mı varhs 60 pro sallıyor bence kulaklığı bozdu ade ettirmeye çalışıyor
Çok üstüne gitmeyin hocam, belki gerçekten de hiç kullanmadı ve sadece kutuyu açtı. Bunu biz bilemeyiz. Ancak kutuyu açtıysa iade almamakta firma haklıdır.10 gün kullanmış birisi 460a veriyor bide 700e satacakmis bugün iyi güldüm
niye iade ediyordsun ?Ürünü kullanmadım bana geldi diğer gün direk kargoya verdim anlama kıtlığın mı var
700 e satacağımı söylemedim okumada sıkıntı yaşıyorsun galiba 1.sınıf mısın10 gün kullanmış birisi 460a veriyor bide 700e satacakmis bugün iyi güldüm
Peki kutuyu açtınız mı?Ürünü kullanmadım bana geldi diğer gün direk kargoya verdim anlama kıtlığın mı var
kutusunu açarsan iade almazlar açmadıysan almak zorundalarÜrünü kullanmadım bana geldi diğer gün direk kargoya verdim anlama kıtlığın mı var
e tamam 1gümde bozabilirsinÜrünü kullanmadım bana geldi diğer gün direk kargoya verdim anlama kıtlığın mı var
ürünün paketi açık mı?Ürünün hasarlı olması ya da elime düzgün bir şekilde ulaşmaması konu değil konu hiç kullanmadığım bir ürünü iade almamaları yoksa ürün benim elime de doğru ulaştı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Sonuçta kullanmadığım bir ürünü 14 gün içinde almak zorundalar bu benim yasal hakkım mesafeli satış sözleşmesi 5.madde tüketici hiçbir gerekçe göstermeden 14 gün içinde ürünü iade edebilir hem madem iade almıcaklar neden bana geri gönderin dediler
Aynen okumada sıkıntı yaşıyorum sizin gibi. Sözleşmeleri okumadan kabul edip sonra ağlıyorum.700 e satacağımı söylemedim okumada sıkıntı yaşıyorsun galiba 1.sınıf mısın
İncehesabın kendi çektiği fotoğraf ürün açılmışsa benziyor muÜstteki soruma cevap verebilir misin?
Madem sorun yaşadın anlatabilir misin sorununu ? Neden iade almaları gerektiğini?