Kafayı yiyeceğim rahatta uyuyamayacağım "acaba bu sefer alır mıyım" diyeStok çok hızlı bitiyor. Site bazen BUG'a girebiliyor.
Umarım alabilirsin. İstersen biraz daha bekle.Kafayı yiyeceğim rahatta uyuyamayacağım "acaba bu sefer alır mıyım" diye
Bugün gitti mi dersin yoksa bekleyeyim mi? Sabaha kadar bekleyebilirim.Umarım alabilirsin. İstersen biraz daha bekle.
Öyle bir lüksün varsa bekle bence.Bugün gitti mi dersin yoksa bekleyeyim mi? Sabaha kadar bekleyebilirim.
5 saat sonra hastaneye gideceğim fakat eğer alma şansım olursa yarına kadar uyumamÖyle bir lüksün varsa bekle bence.![]()
Hastaneye gidecekseniz boş verin uyuyun. Ekran kartı önemli değil o kadar.5 saat sonra hastaneye gideceğim fakat eğer alma şansım olursa yarına kadar uyumam
Önemli, gelme şansı varsa bekliyorum?Hastaneye gidecekseniz boş verin uyuyun. Ekran kartı önemli değil o kadar.
Size gelme şansı var veya yok diyemem. Siz bilirsiniz.Önemli, gelme şansı varsa bekliyorum?
Neden bekle dedin o zaman reis şimdi gözüme hiç uyku girmeyecekSize gelme şansı var veya yok diyemem. Siz bilirsiniz.
Özür dilerim, hastane olayını bilmiyordum. Siz bilirsiniz bekleyecekseniz bekleyin.Neden bekle dedin o zaman reis şimdi gözüme hiç uyku girmeyecek![]()
Hastane olayını unut ve bana bir öneride bulun?Özür dilerim, hastane olayını bilmiyordum. Siz bilirsiniz bekleyecekseniz bekleyin.
Ben kendi açımdan söyledim onu.