GeForce Now çığır açacak mı

Açmayacaktır, açamaz.

o kadarda değil

Sadece GeForce Now değil, tüm Bulut sistemler bundan 5 sene sonra çığır açacak. Açmayacak denilmesi saçmalıktan ibaret. Bulut sistemini şuan bile kullanan kişilerin sayısı bir hayli fazla. Bundan yıllar sonra olacakları az buçuk tahmin etmek zor değil.

Evet.

Sadece GeForce Now değil, tüm Bulut sistemler bundan 5 sene sonra çığır açacak. Açmayacak denilmesi saçmalıktan ibaret. Bulut sistemini şuan bile kullanan kişilerin sayısı bir hayli fazla. Bundan yıllar sonra olacakları az buçuk tahmin etmek zor değil.
İnternet Sıkıntısı Olmasa Çığır Açar Tabi. Ancak Türkiyede Çoğu Kişinin İnternet Hızı Yüksek Değil.
Bu Yüzden Türkiyede PC'lerin Normal Satışa Devam edeceklerini Düşünüyorum

Zaten çığır açsaydı 1 yıl önce açardı. 3 ay bedava geforce now hizmeti ile Witcher 3 oyununda 150 saat yapmıştım.

Bulut sistemleri ileri ki yıllarda donanıma bağlı kalmadan ve satın almayı devre dışı bırakak internet üzerinde oynamayı sunucak.

İnternet Sıkıntısı Olmasa Çığır Açar Tabi. Ancak Türkiyede Çoğu Kişinin İnternet Hızı Yüksek Değil.
Bu Yüzden Türkiyede PC'lerin Normal Satışa Devam edeceklerini Düşünüyorum
Sadece TR bazlı bakmak yanlış. Ayrıca bundan 5 yıl sonra belki 10mbps internet bile 1080p 60fps bir oynanış için yeterli olabilecek.

Sadece TR bazlı bakmak yanlış. Ayrıca bundan 5 yıl sonra belki 10mbps internet bile 1080p 60fps bir oynanış için yeterli olabilecek.
Öyle Bir Server Gücünü Kurabilirler Mi ?
Bana İmkansız Geliyor

Geri