Yapılamayacak iş değil. Önümüzdeki 2-3 yıl içinde yavaş yavaş görmeye başlarız.Öyle Bir Server Gücünü Kurabilirler Mi ?
Bana İmkansız Geliyor
Yapılamayacak iş değil. Önümüzdeki 2-3 yıl içinde yavaş yavaş görmeye başlarız.Öyle Bir Server Gücünü Kurabilirler Mi ?
Bana İmkansız Geliyor
Ben Onun İmkansız Olduğunu DüşünüyorumYapılamayacak iş değil. Önümüzdeki 2-3 yıl içinde yavaş yavaş görmeye başlarız.
Bundan 5 yıl sonrasından bahsediyorum. 5 yıl önce bulut servisinin bile olmadığını hatırlatmak isterim. Neler olacağını bilemeyiz.Ben Onun İmkansız Olduğunu Düşünüyorum
10 mbps İnternetle Statik PC'de Bile Ping En az 60 70 Oluyor
Bulut Sistemiyle 100 120 Olur Ve Oynanmaz
Doğru Haklısınız. Teknolojinin ne Olacağı Hiç Belli OlmuyorBundan 5 yıl sonrasından bahsediyorum. 5 yıl önce bulut servisinin bile olmadığını hatırlatmak isterim. Neler olacağını bilemeyiz.
Hocam bunun onla alakası olur mu pek bilgim yok ama diyelim herkes geforce now kullanmaya başladı ve çok az bilgisayar alınmaya başlıyor otamatikmen pc fiyatları düşmez mi?Sadece GeForce Now değil, tüm Bulut sistemler bundan 5 sene sonra çığır açacak. Açmayacak denilmesi saçmalıktan ibaret. Bulut sistemini şuan bile kullanan kişilerin sayısı bir hayli fazla. Bundan yıllar sonra olacakları az buçuk tahmin etmek zor değil.
Eğer çok az bilgisayar alınmaya başlarsa bilgisayar piyasasının sonu gelmiş demektir. Tüm firmalar bir anda bulut sistemine yoğunlaşır.Hocam bunun onla alakası olur mu pek bilgim yok ama diyelim herkes geforce now kullanmaya başladı ve çok az bilgisayar alınmaya başlıyor otamatikmen pc fiyatları düşmez mi?
Geforce Nowu oynamak için çöpte olsa pc lazım sonuçta bence pc piyasası kolay kolay gitmez ben şahsen pc almayı tercih ederdimEğer çok az bilgisayar alınmaya başlarsa bilgisayar piyasasının sonu gelmiş demektir. Tüm firmalar bir anda bulut sistemine yoğunlaşır.
O sizin tercihiniz. Telefondan bile oynanılabiliyor şuan GFN. Diğer bulut servislerin bize ileride ne getireceğini bilemeyiz. Ama şuanki halinden çok daha büyük bir hal alacağını aklınızda bulundurun.Geforce Nowu oynamak için çöpte olsa pc lazım sonuçta bence pc piyasası kolay kolay gitmez ben şahsen pc almayı tercih ederdim
mümkün değil tab2 deBence hayır.