Ben de fazla çözüm üretemem, hiç yeni nesil anakart kullanmadım.3 kere denedim malesef![]()
''AuraService zaten şuanda kullanamıyor. Lütfen Aura'yı kapat ve Aura'nın indirildiğinden ve düzgün başlattığından emin ol'' tarzı bir şey yazıyor.
Ama tuhaftır ki pc kapalı iken RGB yanıyoraçık iken yok''AuraService zaten şuanda kullanamıyor. Lütfen Aura'yı kapat ve Aura'nın indirildiğinden ve düzgün başlattığından emin ol'' tarzı bir şey yazıyor.
hangi bileşenlerin Asus Aura Sync uyumlu?Alıntıyı görüntüle
Buda asusun başka bir yazılımı ama bundada hata alıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Ama tuhaftır ki pc kapalı iken RGB yanıyoraçık iken yok
Anakartının tüm bağlantılarıın düzgün yapıldığından emin misin?Sadece anakartım yukarıda yazdım zaten modelini
Takılı değilse bi' takmayı dene ondan sonra sorun devam ediyor mu bir bak.Onları neden takayımki :/ onlar RGB ledler için değil mi .
Tamamdır HocamTakılı değilse bi' takmayı dene ondan sonra sorun devam ediyor mu bir bak.
yok hocam olmuyo zaten anlamadım neden takmadığımı daha önce çalışıyordu şuanda yok :/Takılı değilse bi' takmayı dene ondan sonra sorun devam ediyor mu bir bak.
PC kapalı iken Çalışıyor Açık iken çalışmıyor ben bunu anlamıyorum hocamTakılı değilse bi' takmayı dene ondan sonra sorun devam ediyor mu bir bak.