Yiğit Emre
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 477
- Bütçe
- 300
bütçenin değerinde bi kamera arıyorum yayın falan açtığımda kullanıcam güzel bir şey önerirseniz sevinirim
300 tl civarında önerebileceğin var mı o fiyat bandındakinide bilmek isterimLogitech C505 HD Web Kamerası, 720p/30 FPS, Uzun Mesafeli Mikrofon, Otomatik Işık Düzeltme, Siyah : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
Logitech C505 HD Web Kamerası, 720p/30 FPS, Uzun Mesafeli Mikrofon, Otomatik Işık Düzeltme, Siyah : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr
300 TL civarında önerebileceğin var mı o fiyat bandındakinide bilmek isterim
eyvLogitech C310 HD Web Kamerası, 720p/30 FPS, RightLight 2 ile Otomatik Işık Düzeltme, Mono Gürültü Önleyici Mikrofon, Siyah : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsol
Logitech C310 HD Web Kamerası, 720p/30 FPS, RightLight 2 ile Otomatik Işık Düzeltme, Mono Gürültü Önleyici Mikrofon, Siyah : Amazon.com.tr: Video Oyunu ve Konsolwww.amazon.com.tr
Telefonunun kamerası iyiyse onu Webcam olarak kullanabilirsin. Droidcam, Irıun Webcam gibi uygulamalarla.bütçenin değerinde bi kamera arıyorum yayın falan açtığımda kullanıcam güzel bir şey önerirseniz sevinirim
droid cam i biliyorum ama tel pek iyi deilTelefonunun kamerası iyiyse onu Webcam olarak kullanabilirsin. Droidcam, Irıun Webcam gibi uygulamalarla.
Önerilerim bunlar. Webcamler hakkında fazla bilgim yok ama bunları buldum.
Xıaomı Imılab Cmsxj22a Full Hd Mıkrofonlu Usb 2/0 Fiyatları ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
Xıaomı Imılab Cmsxj22a Full Hd Mıkrofonlu Usb 2/0 arıyorsan site site dolaşma! Akakçe'de piyasadaki tüm fiyatları karşılaştır, en ucuz fiyatı tek tıkla bul.www.akakce.com
![]()
Logitech Webcam Fiyatları - GittiGidiyor
Logitech Webcam fiyatları ve modelleri GittiGidiyor'da! En ucuz PC kamera ve webcam ürünlerini incelemek, bilgisayar kamerası satın almak için tıklayın!www.gittigidiyor.com
![]()
Logitech Webcam Fiyatları - GittiGidiyor
Logitech Webcam fiyatları ve modelleri GittiGidiyor'da! En ucuz PC kamera ve webcam ürünlerini incelemek, bilgisayar kamerası satın almak için tıklayın!www.gittigidiyor.com